Eilen alkoi varsinainen International -päätapahtuma, jossa nähtiin niin onnen hetkiä, kuin häviön katkeraa kalkkia. Voittajien lohkossa Team Liquid kohtasi OpTic Gaming -joukkueen. Molemmissa peleissä Liquid hallitsi suvereenisti karttaa ja ottelu päättyi 2-0 Liquidin hyväksi.

Kaksi muuta ennakkosuosikkia, eli Virtus.pro ja PSG.LGD kohtasivat toisensa. Vaikka Virtus.pro on tämän kauden menestyneinen joukkue (ainakin DCP-pisteissä) hävisi tiimi LGD:lle 0-2.

Sekä Virtus, että OpTic siirtyvät seuraavaksi ottelemaan häviäjien lohkoon.

Häviäjien lohkossa pelit olivat armottomia, sillä ottelut olivat yhdestä voitosta poikki. Ensimmäinen päätapahtumasta pudonnut joukkue oli Fnatic, joka joutui taipumaan Team Serenityn edessä. Puolestaan TNC Predator ei pystynyt pitämään puoliaan Mineskiä vastaan.

Winstrike Team kerkesi olla jo aikaisemmassa ryhmävaiheessa putoamisvaarassa, mutta tästä huolimatta pystyi joukkue vetämään maton Newbeen jalkojen alta. Illan viimeinen putoaja oli VGJ.Thunder, joka hävisi Vici Gamingille.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli