Tiistai-iltana fnatic ilmoitti odotetusta signeerauksesta, kun ruotsalaisorganisaatio kiinnitti Jack ”⁠Jackinho⁠” Ström Mattssonin.

Ennen kauden 2021 alkua, fnatic teki muutoksia CS:GO-kokoonpanossa, ja tarkoituksena oli nuorentaa kokoonpanoa. 21-vuotias Jack ”⁠Jackinho⁠” Ström Mattsson otti paikan fnatic-konkari Robin ”flusha” Rönnquistilta, joka on kasaamassa uutta joukkuetta yhdessä Miikka ”suNny” Kempin ja Timothy ”autimatic” Tan kanssa.

Lue lisää: IS: suNny vahvisti kasaavansa kansainvälistä CS-kokoonpanoa – mukana entiset fnaticin ja Gen.G:n tähtipelaajat

– Liittyminen fnaticiin, wow… Tämä on iso kunnia ja olen todella ylpeä. Flusha on selvästi hämmästyttävä pelaaja, jota kunnioita paljon. Yritän tehdä parhaani ja myötävaikuttaa vahvuuksillani, Jackinho kertoi fnaticin ilmoitusvideolla.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jackinho on pelannut suurimmaksi osakseen urallaan AWP-roolia, ja oli odotettavissa, että ruotsalaislupaus ottaisi Jesper ”JW” Wecksellin tarkkuuskiväärin haltuun, mutta ainakin alkuun ruotsalaiskonkari jatkaa AWP-roolissa.

– Alussa en pelaa AWP:ta, JW jatkaa sitä ja kokeilen uusia rooleja. Se on vuoropuhelua valmentajan ja IGL:n kanssa, ja olemme laatineet suunnitelman ajatuksistamme, mitkä mielestämme toimii parhaiten, Jackinho sanoi expressenin haastattelussa.

Fnaticin kokoonpano näyttää tälle kaudelle tältä:

🇸🇪 Jesper ⁠JW⁠” Wecksell
🇸🇪 Freddy ”⁠KRIMZ⁠” Johansson
🇸🇪 Ludvig ”⁠Brollan⁠” Brolin
🇸🇪 Maikil ”⁠Golden⁠” Selim
🇸🇪Jack ”⁠Jackinho⁠” Ström Mattsson

🇸🇪 Andreas ”⁠Samuelsson⁠” Samuelsson (valmentaja)

🇸🇪 Robin ”⁠flusha⁠ Rönnquist (epäaktiivinen)

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Fragbite