Tiistai-iltana fnatic ilmoitti odotetusta signeerauksesta, kun ruotsalaisorganisaatio kiinnitti Jack ”⁠Jackinho⁠” Ström Mattssonin.

Ennen kauden 2021 alkua, fnatic teki muutoksia CS:GO-kokoonpanossa, ja tarkoituksena oli nuorentaa kokoonpanoa. 21-vuotias Jack ”⁠Jackinho⁠” Ström Mattsson otti paikan fnatic-konkari Robin ”flusha” Rönnquistilta, joka on kasaamassa uutta joukkuetta yhdessä Miikka ”suNny” Kempin ja Timothy ”autimatic” Tan kanssa.

Lue lisää: IS: suNny vahvisti kasaavansa kansainvälistä CS-kokoonpanoa – mukana entiset fnaticin ja Gen.G:n tähtipelaajat

– Liittyminen fnaticiin, wow… Tämä on iso kunnia ja olen todella ylpeä. Flusha on selvästi hämmästyttävä pelaaja, jota kunnioita paljon. Yritän tehdä parhaani ja myötävaikuttaa vahvuuksillani, Jackinho kertoi fnaticin ilmoitusvideolla.

FNATIC

@FNATIC
Vi är redo att återgå till där vi hör hemma, ses i toppen.

@Jackinhocs joins Fnatic CS:GO.

The 21-year old comes in as our fifth member ahead of 2021.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jackinho on pelannut suurimmaksi osakseen urallaan AWP-roolia, ja oli odotettavissa, että ruotsalaislupaus ottaisi Jesper ”JW” Wecksellin tarkkuuskiväärin haltuun, mutta ainakin alkuun ruotsalaiskonkari jatkaa AWP-roolissa.

– Alussa en pelaa AWP:ta, JW jatkaa sitä ja kokeilen uusia rooleja. Se on vuoropuhelua valmentajan ja IGL:n kanssa, ja olemme laatineet suunnitelman ajatuksistamme, mitkä mielestämme toimii parhaiten, Jackinho sanoi expressenin haastattelussa.

Fnaticin kokoonpano näyttää tälle kaudelle tältä:

🇸🇪 Jesper ⁠JW⁠” Wecksell
🇸🇪 Freddy ”⁠KRIMZ⁠” Johansson
🇸🇪 Ludvig ”⁠Brollan⁠” Brolin
🇸🇪 Maikil ”⁠Golden⁠” Selim
🇸🇪Jack ”⁠Jackinho⁠” Ström Mattsson

🇸🇪 Andreas ”⁠Samuelsson⁠” Samuelsson (valmentaja)

🇸🇪 Robin ”⁠flusha⁠ Rönnquist (epäaktiivinen)

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Fragbite