Antaessaan ottelun jälkeistä haastattelua ESL Pro Leaguen 12. kaudella, Egor ”flamie” Vasilev kertoi syyt, miksi Oleksandr ”s1mple” Kostyliev ja Denis ”electronic” Sharipov lähtivät pois Natus Vinceren joukkueleiriltä.

Flamien mukaan, syynä ei ole joukkueen sisäiset konfliktit tai mikään muu vastaava. Kaksikko vain tuntee suoriutuvansa paremmin kotoa käsin.

Sasha (s1mple) sanoi, että hän voi jäädä pelaamaan joukkueleirille, mutta tuntisi olonsa paremmaksi kotona. Se että hän ei ole täällä, on meille kaikille ihan okei, flamie kertoi.

Joukkueleiriltä kotiin siirtyminen näytti olevan oikea ratkaisu ukrainalaistähden suorituksia tarkastellessa. Ennen haastattelua pelatussa ottelussa BIGiä vastaan, s1mple suoriutui uskomattoman hyvin molemmissa kartoissa, keräten yhteensä 60 tappoa ja lopettaen pelin 1.50 ratingilla. Edellisessä ottelussa ENCEä vastaan – vielä leirillä ollessaan – ukrainalaistähden rating oli puolestaan vain 0.99.

Electronic lähti puolestaan vaimonsa ja tyttärensä luokse, sillä hän ei ollut nähnyt heitä kuukausiin ja sanoi myös tuntevansa kotona olonsa paremmaksi, flamie jatkoi.

Lue myös: CS-valmentajien huijaamiset paljastanut tuomari: ”Vastaavanlaisia kamerabugeja on vielä lisää”

Vaikka kokoonpano ei samasta huoneesta käsin enää pelaakaan, näyttää joukkueen pelinsisäiset asiast olevan kunnossa. Joukkue on hävinnyt vain yhden EPL:n lohkovaiheen ottelunsa ENCElle, ja jatkaa pelejään torstaina puolalaista AGOa vastaan kello 15.

ESL Pro League Season 12. Europe: Group A -sijoitukset 9.9.:

Kuva: HLTV

Katso myös: Testaa CS:GO-tietämyksesi 10 kysymyksellä – saatko kaikki oikein?

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.