FIFA Ultimate Team viettää syntymäpäiväjuhlia perjantaista kello 20.00 alkaen. Tuttuun tapaan promossa on mukana joukkue ja se paljastettiin Twitter-käyttäjän toimesta päivää ennen virallista julkaisua.

FIFA 22:n hittipelimuoto Ultimate Team laittaa juhlat käyntiin perjantai-iltana. FUT täyttää 13 vuotta ja promo pyörii syntymäpäivän ympärillä. Yleensä tapahtuma on alkanut maaliskuun loppupuolella, mutta nyt näyttää siltä, että se käynnistyy jo 4. maaliskuuta.

FUT Birthday nostaa kyseisten erikoiskorttien kikkoja tai heikompia jalkoja. Twitter-käyttäjä FutSheriff paljasti, että tapahtumassa tulee olemaan polettisysteemi. Pelaajat pääsevät tekemään tehtäviä ja ansaitsemaan poletteja/tokeneita, joita pystyy vaihtamaan pakkoihin tai pelaajiin.

Jos et halua tietää etukäteen todennäköistä joukkuetta, niin kannattaa lopettaa lukeminen tähän. Fut Sheriff laittoi Twitteriin kuvan koko joukkueesta:

Ensimmäinen joukkue

Korkeimman arvon sai Atletico Madridin Luis Suárez (93). Real Madridin Toni Kroos on toisena 92:n kokonaisarvon kanssa.

Fut Sheriff

@FutSheriff
🚨FULL TEAM 1 WITH OFFICIAL STATS!✅🔥

EXCITED?👀👇

Beautiful design by him, always him @Criminal__x ❤️
#fifa22

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Juventuksen Paulo Dybalan nimi on pyörinyt useissa paljastuksissa, mutta sitä ei näy Sheriffin ensimmäisen joukkueen kuvassa. Hän voi olla SBC-tehtävänä tai toisessa joukkueessa. On myös mahdollista, että hän olisi väärässä, joten promo näyttää.

 

Päivitys 20.30: Joukkue on julkaistu, muutoksia paljastukseen on pari.

FIFAUTeam

@FIFAUTeam
FUT Birthday Team 1 is now available in packs. #FIFA22
fifauteam.com/fifa-22-fut-bi…

Lue myös: Valokeilassa eSM-liigassa pelaava Aleksi Aalto – ”Ensimmäiset tunnit meni touchpadilla”

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!