FaZe Banksin epäillään romuttaneen hotellihuoneensa Las Vegasissa – 30 000 dollarin edestä tuhoa

FaZe Clanin Ricky Banksin epäillään aiheuttaneen mittavia tuhoja hotellihuoneelleen Las Vegasissa.

Viihdeuutissivusto TMZ uutisoi FaZe Clanin operatiiviseen johtajaan ja suosittuun tubettajaan Ricky Banksiin, oikealta nimeltään Richard Bengtson, kohdistuneesta tutkinnasta. Hän oli yöpynyt lokakuun puolessa välissä Las Vegasin Encore At Wynn -luksushotellissa, ja henkilökunnan tarkastaessa huonetta oli paljastunut sen kaamea kunto.

TMZ:n mukaan huoneessa oli muun muassa puhkottu reikiä seiniin, rikottu huonekaluja ja levitetty huonekasvien multaa ympäri huoneen lattiaa. Hotelli oli tuhojen laajuuden vuoksi ottanut yhteyttä poliisiin.

Huonetta kohdanneen tuhon hinnaksi on arvioitu noin 30 000 dollaria. Periaatteessa aiheutettujen vahinkojen määrästä Banks voisi saada jopa viisi vuotta vankeutta. Käytännössä minkäänlainen vankeus- tai edes sakkorangaistus on kuitenkin erittäin epätodennäköinen, kunhan hotellin esittämät vahingonkorvaukset maksetaan.

Tuhotut hotellihuoneet ovat arkipäivää Las Vegasissa, ja lähes aina hotellit jättävät joko rikosilmoituksen tekemättä tai vetävät sen pois, kunhan vahingot ovat korvattu.

FaZe Clan ei ole kommentoinut tapahtunutta, mutta TMZ:n mukaan kilpapeli-organisaatio ja hotelli tekevät yhteistyötä asian selvittämiseksi. Banks todennäköisesti siis selviää aiheuttamastaan tuhosta rahalla.

Lähde: TMZ, dexerto.com.

Kuva: Faze Clan.