Entinen Space Soldiersin pelaaja Engin ”ngiN” Kor sai monoa persauksiinsa FACEIT Pro Leaguesta.

FPL on puhutellut monia CS:GO-ammattilaisia, eikä FACEITin kaikki päätökset ole olleet kovin järkevästi selitettyjä.

Eilen illalla turkkilainen Engin ”ngiN” Kor kertoi saaneensa potkut FPL:stä, josta hän tuohtui. Syiksi kerrottiin ”suoritukset, aktiivisuus ja joukkuen sijoitus.

Tästä ngiN hermostui.

– Neljän vuoden jälkeen minut erotettiin FPL:stä. Syinä oli suoritukset, aktiivisuus ja joukkueen sijoitus. Viime kuussa sijoituin liigassa yhdeksänneksi. Pelasin huonoja paikkoja, yritin auttaa joukkuelaisiani ja pelasin joukkueen hyväksi. Annoin hyviä paikkoja tähtipelaajille ja nuorille ja tämä on tulos, ngiN avautui Twitlong-postauksessaan.

NgiN:n kertoi, että hän haluaa pelata joukkueena, eikä sooloilla yksin.

– En halua ”rushia” yksin jonnekin ja saada tappoja tulostaululle. Mielummin pelaan joukkueena, kommunikoin hyvin ja saan hyviä otteluita, jotka auttavat minua myös parantamaan peliä ammattilaisena, ngiN jatkoi.

– Tuolla on pelaajia, jotka tulevat pelaamaan humalassa. Tuolla on pelaajia, jotka pelaavat huonolla mielentilalla, ei kommunikoi ja heitä ei eroteta, koska ne ovat isoja nimiä tai tulostaulu näyttää hyvälle. Mielestäni meidän pitää olla enemmän roolimalleja katsojille, tuleville pelaajille, liigalle ja itsellemme.

27-vuotias ngiN pelaa tällä hetkellä turkkilaisessa Sangal-joukkueessa, joka on HLTV:n listan sijalla #132.

Turkkilaiskonkari pelasi vuonna 2018 ELEGUE Major-turnauksessa yhdessä Ismailcan ”XANTARES” Dörtkardeşin kanssa. Joukkue jäi silloisessa turnauksessa lohkovaiheeseen.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r