Evil Geniuses ilmoitti signeeranneensa Wilton ”zews” Pradon joukkueen päävalmentajaksi.

32-vuotias zews on toiminut aikaisemmin joukkueiden SK Gaming, Team Liquid, sekä MIBR:n valmentajana. Viimeisimmän joukkueen riveistä hän lähti maaliskuun lopussa, ja nyt hän astuu Evil Geniusesista juuri lähteneen Chet ”ImAPet” Singhin kenkiin.

Zewsin lisäys jälleenyhdistää hänet joukkueen pelinsisäisen johtajan Peter ”stanislaw” Jarguzin kanssa, jota hän valmensi ensimmäisenä vuotenaan Team Liquidissa. Stanislaw päädyttiin penkittämään Liquidista huonojen tulosten seurauksena, jonka jälkeen hän paljasti Twitterissä, että hänen ja valmentajan ajatukset eivät monesti kohdanneet, ja olivat he pohjimmiltaan vain erilaisia johtajia.

Nyt kolmen vuoden jälkeen, yrittävät EG-kapteeni ja brasilialaisvalmentaja uudestaan yhteistyötä. Joukkue kohtaa tänään FURIAN ESL Pro League -ottelussa kello 23 Suomen aikaa. Voittaja etenee sunnuntaina pelattavaan finaaliin, jossa vastaan asettuu Team Liquid. Ottelua voit seurata suomeksi Telia Esports Seriesin Twitch-kanavalta.

Evil Geniusesin kokoonpano:

🇨🇦 Peter ”stanislaw” Jarguz
🇺🇸 Tarik ”tarik” Celik
🇺🇸 Vincent ”Brehze” Cayonte
🇺🇸 Ethan ”Ethan” Arnold
🇧🇬 Tsvetelin ”CeRq” Dimitrov

🇧🇷 Wilton ”zews” Prado (valmentaja)

Evil Geniuses

@EvilGeniuses
Please join us in welcoming @Zews to the Evil Geniuses family! With a long and illustrious history as both a pro player and a coach, Zews has his sights set on the #1 spot in the ESL Pro League and beyond. #LIVEEVIL

Lähteet: HLTV

Kuva: Evil Geniuses