ESL Pro Leaguen lohkovaihe loppui ja Evil Geniuses floppasi! Sunnuntain ottelussa F1KU painoi 40 tappoa karttaan ja löi naulan EG:n arkkuun.

ESL Pro League Season 15 ja Evil Geniuses ei sopinut yhteen. EG ei lukeutunut liigaan lähtiessä suosikkeihin, mutta paperilla rosterin taso näyttää laadukkaalta, joten 0-5 on floppi.

Sunnuntaina Evil Geniuses kohtasi AGO’n ja ei onnistunut voittamaan edes omaa karttavalintaa. Dustissa Maciej ”F1KU” Miklas veti yhden koko liigan parhaista kartoista, sillä 18-vuotias sai jopa 40 tappoa kasaan.

Youtubeen on lisätty ottelu F1KUn näkökulmasta.

F1KU’n ässät näet alhaalta.

ESL Counter-Strike

@ESLCS
.@xkomago close out the series 2-0 against @EvilGeniuses to round out #ESLProLeague group D!

16-11 Dust II
16-11 Inferno

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

EG laittoi tammikuussa kasaan paperilla nimekkään joukkueen. Pohjois-Amerikan kolme (3) major-voittajaa: William ”RUSH” Wierzba, Timothy ”autimatic” Ta ja Jacky ”Stewie2K” Yip. Vincent ”Brehze” Cayonte on valittu kahdesti maailman 20 parhaan pelaajan joukkoon ja bulgarialainen Tsvetelin ”CeRq” Dimitrov on hyvä AWP-taituri. Tässä liigassa suorittaminen oli huonoa taktisesti ja yksilötasolla. Jos selataan ratingin perusteella, niin RUSH 0.79 rating, Autimatic 0.80 rating, Stewie2K 0.83 rating, CeRq 0.93 rating ja Brehze 0.98 rating.

Evil Geniuses on ollut rehellisesti sanottuna surkea 2022. 21 karttaa ja kuusi (6) voittoa. 1-2 tappio BIG Clanille, 1-2 tappio Complexitylle ja muut karttavoitot hieman tuntemattomampia vastustajia vastaan.

ESL:n liigassa suosikkeja vastaan meno oli kylmää kyytiä ja selvä 0-2 tappio Astralista, Natus Vincerea ja Heroicia vastaan.

Vastustajien taso laskee seuraavaan turnaukseen, mutta panos kovenee. EG osallistuu Romanian Bukarestissa NA:n RMR-turnaukseen 15 muun joukkueen kanssa. Potissa on 50,000 dollaria ja kuusi (6) paikkaa PGL Major Antwerp -tapahtumaan.

ESL Pro League Season 15 D-lohkon infopaketti

  • Liiga: ESL Pro League Season 15
  • Sijainti: Düsseldorf, Saksa
  • Joukkueiden määrä: 6
  • Joukkueet: Natus Vincere, Astralis, Heroic, Complexity Gaming, Evil Geniuses ja AGO
  • Milloin: 30.3-3.4.
  • Palkinto: 3 parasta pudotuspeleihin
  • Järjestäjä: ESL

Kuva: ESL | Adela Sznajder

Lue myös: Natus Vincere otti puhtaan 5-0 lohkovoiton – s1mple liigan paras

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!