Eurooppalainen Magic: the Gathering Arena -kilpaliiga starttaa – mukaan ehtii vielä ilmoittautua

MTG: Arena

Virtuaalikorttien lätkimistä on mahdollista nyt harrastaa myös virallisessa liigassa euroopassa.

Magic: The Gatheringin kehittäjä Wizards of the Coast on PG Esportsin kanssa laittanut pystyyn uuden eurooppalaisen liigan pelin elektroniselle versiolle. MTG Arenan pelaajat pääsevät mittelöimään virallisissa ja strukturoidussa liigassa oman alueensa mestaruudesta.

Liigan formaatti oli testikäytössä aiemmin Italiassa ja nyt se tuodaan laajemmin isoihin euromaihin. Kansalliset MTG Arena -sarjat on Iso-Britannialla, Saksalla, Ranskalla ja Italialla. Pohjoismaat muodostavat yhdessä oman ryhmänsä.

Liigan viralliset pelit pelataan FACEIT-alustan kautta. Matsit pelataan jokainen sunnuntai viiden viikon ajan ja jokaisesta voitosta on mahdollista netota itselleen kolme pistettä. Viiden viikon jälkeen kahdeksan parasta pelaajaa saavat itselleen paikan finaalista, joka lähetetään myös livenä FACEIT:n Twitch-kanavalla. Palkintopotissa on jaossa yhteensä 10 000 euroa.

Ensimmäinen karsintapeli pelataan tulevana sunnuntaina 10.11. Vielä kerkeää ilmoittautua mukaan, jos virtuaalikorttimestaruuden nappaaminen itselleen alkoi houkuttaa. Pohjoismaiden ryhmään pääsee ilmoittautumaan FACEIT-palvelussa.

Kuva: Wizards of the Coast.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!