Epic Games Storen ilmaispeli numero yhdeksän on Hyper Light Drifter. Kyseinen teos on jo aikaisemmin ollut ilmaiseksi tarjolla samaisella kauppapaikalla.

Erityisesti Hyper Light Drifter on noussut yhdeksi indiemaailman kirkkaimmista helmistä. Kyseisen pelin kehityksestä vastaa Heart Machine -studio, ja peli on toteutettu huikean hienolla pikseligrafiikalla. Vuonna 2016 ilmestynyt peli yhdistää roolipelaamista, toimintaa ja seikkailua varsin omaleimaisella tavalla, eikä pelissä ole esimerkiksi juuri lainkaan tekstiä tai dialogia.

Hyper Light Drifterin pääkehittäjänä toimi Alex Preston, joka pyrki tuomaan pelillä ilmi hänen oman kokemuksensa maailmasta. Preston sairastaa synnynnäistä sydänvikaa, joka toimi myös pelin suunnitteluprosessin yhtenä lähtökohtana.

Allekirjoittaneen toimittajan mielestä kyseessä on yksi maailman parhaista indiepeleistä, joten teos kannattaa pikimmiten pistää lataukseen.

Pelin tilalle saapuu huomenna kello 18.00 jälleen uusi teos, joten kannattaa toimia nopeasti. Epic Games Store tarjoaa kaikkiaan 12 ilmaista peliä joulun ja vuodenvaihteen kunniaksi.