Dot Esports uutisoi, että osa Australian Open Summer Smash -turnaukseen osallistuneista Fortnite-pelaajista odottaa vieläkin palkintorahojen maksua.

Kaikki lähti liikkeelle siitä, kun nimimerkillä TtvLeftRightGN esiintynyt pelaaja julkaisi Redditissä viestin, jossa hän kertoo jääneensä ilman maksua. Lisäksi hän esittää yhteensä yli 20 muun pelaajan listan, jotka ovat myös jääneet ilman palkintorahojaan.

Listalla on esimerkiksi turnauksessa toiseksi tullut Araki ja kolmannelle sijalle noussut Naapr. Molemmille luvattiin sijoituksesta 50 000 dollaria.

Mikäli listaukseen on uskominen, Epic Games on jättänyt maksamatta yhteensä noin 187 000 dollaria. Kun pelaajat ovat yrittäneet kysyä yhtiöltä syytä maksuhaluttomuuteen, on osa heistä saanut viestin jossa todetaan, ettei tapahtuma ollut Epic Gamesin virallinen turnaus.

Kuitenkin ennen turnausta kilpailun tiedoissa todettiin, että palkintorahat maksaa suoraan Epic Games. Yhtiö myös mainosti tapahtumaa virallisella Twitter-tilillään.

Fortnite

@FortniteGame
Craving some fun in the sun? Tune in to the #FortniteSummerSmash at the @AustralianOpen, 6PM EST Jan 26/ 10AM AEDT Jan 27, for the biggest competitive gaming in Australian history!

Get in on the action here: okt.to/5obuHE

Tilanteen tekee entistä kummallisemmaksi se, että osalle kilpailijoista palkintorahat on jo aikaisemmin maksettu. Kilpailun loppumisesta on nyt yli 90 päivää ja yhtiön linjauksen mukaan kaikki rahapalkinnot jaetaan 90 päivän sisällä tapahtuman päättymisestä.

Lähde: Dot Esports

Kuva: Epic Games