Entinen Liquid-pelaaja jdm64 päättää Counter-Strike -uransa

Entinen CLGn ja Team Liquidin pelaaja Josh ”jdm64” Marzano ilmoitti päättävänsä Counter-Strike -uransa syntymäpäivänään.

30-vuotias amerikkalainen on ollut ilman joukkuetta kesäkuusta 2019, silloin pelaten Envyssä. Marzano on viettänyt päivänsä pitäneen itsensä ”pelikunnossa”, ja striimaten FPL:ää. Hänen rento olemus ja varsinkin erikoinen peliasento keräsi huomiota.

Josh ”jdm64” Marzano on kuulunut pohjois-amerikan parhaimpiin pelaajiin jo pitkän ajan. CS: 1.6:ssa ja Counter-Strike: Sourcessa kilpaillut amerikkalainen oli yksi harvoista, jotka nostivat amerikkalaisen Counter-Striken niin korkealle kuin se nyt on.

Joshin CS:GO-joukkueisiin lukeutui mouseSpaz, josta amerikkalainen löydettiin isojen organisaatioiden leipiin. 2 seuraavaa vuotta CLG:ssä tuotti tulosta kolmen Major-turnauksen muodossa, joissa yhdessä CLG suoriutui pudotuspeleihin asti.

MLG Columbus -Majorin pudotuspelinäytös herätti sen ajan parhaimman amerikkalais-joukkueen, Team Liquidin.

Vain kuukausi Liquidiin liittymisen jälkeen, pelattiin vuoden seuraava Major-turnaus, ESL One Cologne 2016. Tuore joukkue oli todellakin musta hevonen, sillä kokoonpanoon kuului jo katseita kerännyt Aleksandr ”s1mple” Kostyliev.

Liquidin päästyään ESL One Cologne 2016 -pudotuspeleihin, kaatoivat he ukrainalaisjoukkueen Natus Vinceren, joka ei ollut vielä hyväksynyt Liquidin ukrainalaistähteä Aleksandr ”s1mple” Kostylieviä riveihinsä.

Semi-finaali ennakkosuosikkia ruotsalaista fnaticia vastaan päättyi Liquidin 2-0 voittoon, joka myös hajotti ruotsalaisjoukkueen täysin, sillä turnauksen jälkeen fnaticin kokoonpano muuttui rajusti. Tämä semi-finaali on yksi isoimmista kulmakivistä Olof ”olofmeister” Kajbjerin FaZe Clan -entranssille.

500,000 dollarin Major-finaali oli yksipuolinen, kun maailmanrankingin ykkösjoukkue brasilialainen SK Gaming jyräsi Liquidin alas kartoin 2-0. Liquidin sijoittuminen toiseksi avasi viimein s1mplen ovet Natus Vincereen, joukkueeseen, johon hän oli unelmoinut päästä.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

Kuva: Team Liquid


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.