Toukokuussa saimme lukea, että Aleksi “allu” Jalli siirtyi sivuun aktiivisesta rosterista henkilökohtaisten syiden takia, ja nyt ENCEn ja allun tiet eroavat ainakin toistaiseksi. Päätös tuli ENCEn henkilökunnan puolelta, mutta kaikki merkit viittaavat kuitenkin siihen, että ero tapahtuu positiivisissa merkeissä.

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

ENCEn GM Niklas “Willkey” Ojalainen kertoo organisaation tiedotteessa, etteivät he halua pitää joukkuetta epätietoisuuden tilassa rosterin lukottamisen suhteen. Tulokset Hadeksen kanssa ovat olleet lupaavia, jonka myötä organisaatio haluaa antaa tämän hetkiselle rosterille näytönpaikan sekä täyden luottamuksen.

ENCE teki allulle myös varsin upean jäähyväisvideon, jonka voit katsoa alta. Mikäli video ei näy, löydät sen kätevästi tämän linkin takaa.

Allu kerkesi pelata ENCE:ssä kolme vuotta, jonka aikana joukkue nousi korkeuksiin, mutta myös upposi syvyyksiin. Jokainen varmasti muistaa sensaation, jossa ENCE taisteli itsensä Major-turnauksen finaaliin asti, mutta joutui kuitenkin lopulta taipumaan tanskalaisen Astraliksen käsittelyssä. Tuota matkaa kuitenkin seurasi koko suomalainen e-urheilukansa, ja sitä tullaan muistelemaan vielä pitkään.

Jalli itse kommentoi muistelevansa aikaa ENCE:ssä vain positiivisesti. Hän nostaa eritoten Slaava “Twista” Räsäsen nimen esiin, ja samalla kiittää kaikkia faneja tuesta, josta hän on päässyt ENCEn paidassa nauttimaan.

Palaako allu vielä CS-kentille? Sen aika näyttää.

Lue myös: HAVUn Taneli “disturbed” Veikkola palaa tositoimiin!

Ota e-urheilu.org haltuun myös Twitterissä.