ENCE hävisi monikansalliselle Complexitylle ESL One Road to Rio -turnauksessa kartoin 2-1.

ENCE joutui jälleen lähtemään serveriltä häviäjänä, mutta tällä kertaa vastassa oli Complexity, joka oli lopulta vahvempi lukemin (Nuke 16-8, Train 10-16, Mirage 16-).

Ensimmäisenä karttana nähtiin Complexityn valinta Nuke. Nuke ei ole ollut ENCEn karttavalikoimassa se kaikista paras kartta ja se nähtiin myös tänään. Complexity vei ensimmäisen puoliskon terroristeiltä lukemin 8-7, eikä CT-puoleltakaan Complexityllä näyttänyt olevan ongelmia. ENCE joutui taipumaan Nukessa lukemin 16-8.

ENCEllä jäi selvästi hampaankoloon eilisestä häviöstä, kun suomalaisjoukkue ei pystynyt voittamaan NiP:ä Trainissa. Tänään ENCE näytti jälleen hyvinvoivalta ja Traini näytti ensimmäiseen puoliskoon saakka aikalailla samanlaiselta kuin eilenkin. Complexity nappasi 8 kierrosta terroristeiltä, mutta CT-puolelta alkoi ENCEn myllytys. Suomalaiset voittivat 8 kierrosta putkeen ja olivat jo yhden kierroksen päässä karttavoitosta. Complexity ei heti luovuttanut, mutta ENCE onnistui viemään ratkaisun kolmanteen ja ratkaisevaan karttaan, vieden Trainin nimiinsä 16-10.

Miragessa ottelu eteni tasaisesti. Complexity onnistui nappaamaan ensimmäisestä puoliskosta voiton lukemin 9-6. Complexityn peli näytti virheettömältä terroristeiltä ja joukkue vain onnistui ottamaan kierroksia kierrosten perään. Benjamin ”blameF” Bremerin johdolla Complexity onnistui viemään viimeisen ja ratkaisevan kartan 16-8

ENCE nähdään heti huomenna tositoimissa, kun suomalaisjoukkue aloittaa urakkansa Elisa Invitational turnauksessa. ENCE kohtaa GODSENTin kello 14:30 alkavassa ottelussa.

ENCE

@ENCE
We can't quite turn the game into our favor, GGs 👊 Tough loss but no reason to dwell on it, many games coming up tomorrow 👋

🗺️ @ENCE 11-16 @Complexity

Coverage 📺 ence.gg/article/esl-on…

#EZ4ENCE #ESLOne

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r