Suomalainen CS:GO-joukkue ENCE on saanut kutsun Blast Pro Series: São Paulo 2019 -turnaukseen. Samalla joukkue ilmoitti jättävänsä Kiinan WESG-turnauksen väliin.

Blast Pro Series on ilmoittanut kutsuneensa suomalaisen kärkijoukkueen mukaan São Paulossa järjestettävään turnaukseen. Mikään pieni koitos ei ole kyseessä, sillä palkintopotissa on jaossa yhteensä 230 000 dollaria ja taistelu käydään 22.-23.3.

BLAST Premier 💥

@BLASTPremier
Let’s keep this dream alive.
#BLASTProSeries #SaoPaulo 6th team confirmed.
Welcome to BLAST, @ENCE 🇫🇮🔜🇧🇷

ENCE on kuudes mukaan kutsuttu joukkue. Muut tiimit ovat: Astralis, Team Liquid, FaZe Clan, MIBR ja Ninjas in Pyjamas.

Organisaatio ilmoitti myös, ettei joukkue aio osallistua Kiinassa järjestettävään WESG-turnaukseen. Tämä on varsin ymmärrettävä päätös, sillä joukkue on vasta kotiutunut Major-turnauksen myrskyistä. Nyt pelaajilla on mahdollisuus viettää aikaa perheen ja läheisten kanssa akkuja ladaten.

ENCE

@ENCE
We have decided to withdraw from taking part in the upcoming WESG finals for our CS:GO team due to family reasons, scheduling and inability to start our visa process earlier due to the Major. We apologize for the inconvenience.

#EZ4ENCE #esportsfi

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli