ENCEn voittoputki kasvoi kolmeen otteluun, kun Snow Sweet Snow 1 -turnauksen viimeisessä lohko-ottelussa kaatui Endpoint. Peliservereidein tehokkaimpana nähtiin jälleen ENCEn puolalaislupaus Paweł ”dycha” Dycha.

ENCE kaatoi keskiviikko-iltana Endpointin lukemin 2-0 (Train 22-20, Overpass 16-11).

Ottelun avauskartta venyi aina toiselle jatkoajalle saakka. ENCE selvitti ensin kaksi karttapalloa, jonka jälkeen tilanteessa 21-20 joukkue onnistui lunastamaan karttavoiton itselleen, kun Endpoint joutui taipumaan niukasti.

Kartan tehokkain pelaaja oli jälleen ENCEn Paweł ”dycha” Dycha, joka otti keräsi 38 tappoa, 95.7 ADR:n ja 1.27:n ratingin ja kuolemia kertyi 30 kappaletta.

Ottelu toisena karttana nähtiin ENCEn valitsema Overpass, jossa suomalaisorganisaation alainen joukkue näytti jo aiemmin hyvältä. T-puolelta aloittanut ENCE klaarasi mahtavasti hyökkäyspuolen, joka toi 10 kierrosta. Lopulta ENCE juhli Overpassin voittoa lukemin 16-11.

Voitto vei ENCEn maanantaina alkaviin pudotuspeleihin, joihin on edennyt turnauksen kahdeksan parasta joukkuetta. ENCEn puolivälierävastuksesta ei ole vielä varmaa tietoa, mutta se pelataan maanantaina, 8. helmikuuta. Myös toisessa kartassa tilastojen kärjestä löytyi dycha, joka keräsi 27 kierroksen aikana 25 tappoa, 100.8 ADR:n ja kuolemia tuli 19.

Turnauksen pudotuspelit alkavat maanantaina, johon on edennyt turnauksen kahdeksan joukkuetta. ENCEn puolivälierävastuksesta ei ole vielä varmaa tietoa.

ENCE

@ENCE
We sweep the series and don't have to go to Vertigo 🙌 GGSWP!

🗺️ @ENCE 16-11 @TeamEndpoint

The 3️⃣-0️⃣ Swiss dream is complete and Playoffs begin on Monday 🔥

#EZ4ENCE #SnowSweetSnow

ENCEn uusi kokoonpano:

🇫🇮 Aleksi ”allu” Jalli
🇫🇮 Joonas ”doto” Forss
🇩🇰 Marco ”Snappi” Pfeiffer
🇮🇱 Lotan ”Spinx” Giladi
🇵🇱 Pawel ”dycha” Dycha

🇫🇮 Eetu ”sAw” Saha (valmentaja)
🇫🇮 Ville ”WILLFEEL” Merinen (suorituskykyvalmentaja)

Lue myös: Video: ENCEn haastattelussa joukkueen uusi pelinsisäinen johtaja Marco ”Snappi” Pfeiffer

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.