ENCE eSports uutisoi eilen, että heidän paluunsa Counter-Strike: Global Offensive skeneen on nyt totisinta totta. Täytenä yllätyksenä tämä ei kuitenkaan tullut, jo maaliskuussa uutisoitiin että Aleksi “allu” Jalli oli kirjoittanut joukkueen kanssa kahden vuoden sopparin.

Nyt ENCE uutisoi työskennelleensä kellon ympäri kerätäkseen kokoon ne avaintekijät, joiden avulla Suomi nostetaan jälleen CS:Go:n huipulle.

Muut kahden vuoden sopimuksen allekirjoittaneet pelaajat ovat:

  • Aleksi “Aleksib” Virolainen
  • Jani “Aerial” Jussila
  • Jere “sergej” Salo
  • Sami “xseveN” Laasanen

Encen markkinointipäällikkö Joonas “natu” Leppänen kertoo tiedotteessa olevansa innoissaan kun joukkueen saadaan uudemman polven pelaajia, kuten sergej. Kun tähän vielä lisätään allu ja hänen kokemuksensa kansainvälisistä joukkueista, niin hän kertoo odottavansa tiimiltä tulevaisuudessa kovia tuloksia. Leppänen kuitenkin hiukan toppuuttelee faneja ja muistuttaa että joukkueella menee oma aikansa kasvaa yhteen ennen kuin tuloksia saavutetaan.

Tiedotteen mukaan harjoittelu aloitetaan välittömästi, mutta vielä ei ole varmaa milloin tämä timantinkova kattaus nähdään virtuaalisilla taistelukentillä.

Lähde: https://www.ence.gg/article/new-challenger-appears-ence-back-csgo/