ENCE on ansainnut paikan CS:GO Major -turnauksen pudotuspeleihin!

ENCE on noussut Berliinin Major-turnauksen pudotuspeleihin. Suomalainen kokoonpano ansaitsi paikan kaadettuaan Legends Stagen kolmannen päivän ottelussa ranskalaisen Vitalityn tuloksella 2-0 (Nuke 16-10, Dust2 16-7).

ENCE ja Vitality olivat molemmat ennättäneet keräämään kokoon kaksi voittoa ennen tämän päivän ottelua. Tämä tarkoitti sitä, että joukkueiden välisessä kohtaamisessa ratkaistiin se, kumpi tiimeistä ansaitsi paikan Major-turnauksen pudotuspeleihin.

Suomalaisen kokoonpanon kannalta turnaus on edennyt erinomaisesti, sillä tiimi on purjehtinut tapahtuman läpi puhtain lukemin, ja joukkueen käsittelyssä ovat taipuneet tätä ennen kazakstanilainen AVANGAR sekä brasilialainen MIBR.

Joukkueiden välisen kohtaamisen ensimmäisenä näyttämönä nähtiin Nuke, jossa T-puolella taistelleet suomalaiset onnistuivat saamaan loistavan avauksen. Kuitenkin tilanne tasoittui nopeasti, ja puolia vaihdettiin lukemissa 8-7. ENCE:n vahvat näytöt jatkuivat myös toisella puoliskolla, ja kartan avainpelaajaksi nousi suomalainen CS-veteraani Aleksi ”allu” Jalli 26 frägin turvin. Nuke taputeltiin lopulta pakettiin tuloksella 16-10.

Tämän jälkeen taistelu siirtyi Vitalityn valitsemaan Dust2:een, jossa ranskalaiset onnistuivat saamaan pistoolikierroksen voiton. Vitalityn osalta näytöt jäivät kuitenkin tähän, sillä ENCE:n hyvin öljytty koneisto ei jättänyt tilaa kompromisseille. Puolia vaihdettiin lukemissa 11-4. CT-puolella ranskalaiset olivat jälleen saada kiinni ottelusta, mutta lopulta suomalaiset niputtivat kartan, ottelun ja koko Legends Stagen kokoon tuloksella 16-7.

Voiton myötä ENCE jatkaa Major-turnauksen New Champions -vaiheeseen. Tämä tarkoittaa sitä, että suomalaiset nähdään seuraavan kerran tositoimissa vasta 5.9. Puolestaan ottelun hävinneellä osapuolella on vielä kaksi mahdollisuutta lunastaa paikka pudotuspeleihin.

Mutta mikä tärkeintä, tuloksista päätellen joukkueen sisäinen ilmapiiri vaikuttaa hyvältä, siitä huolimatta, että Aleksi ”Aleksib” Virolainen siirtyy syrjään joukkueen aktiivisesta kokoonpanosta turnauksen jälkeen. Joukkueen valmentajana toimiva Slaava ”Twista” Räsänen onkin vakuuttanut HLTV:lle antamassaan haastattelussa, että joukkueen sisäinen dynamiikka on pysynyt hyvänä. Ja ainaikin tulosten perusteella sen voisi sanoa olevan parempi kuin koskaan.

LUE MYÖS: HLTV: ”On kuin mitään ei olisi tapahtumassa”, ENCE:n valmentaja kertoi joukkueen ilmapiiristä

StarLadder Berlin Major -tapahtumassa on totuttuun tapaan jaossa 1 000 000 dollaria, josta turnauksen voittaja lunastaa puolet. Katso kaikki Major-turnauksen tiedot ja aikataulut täältä.

Kuva: StarLadder / Igor Bezborodov


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.