HLTV: ”On kuin mitään ei olisi tapahtumassa”, ENCE:n valmentaja kertoi joukkueen ilmapiiristä

HLTV.org-sivuston tekemässä haastattelussa ENCE:n valmentaja Slaava ”Twista” Räsänen kertoi joukkueen sisäisestä ilmapiiristä Berliinissä käytävän Major-turnauksen alla.

Tiimin sisäinen dynamiikka kiinnostaa useita joukkueen seuraajia, sillä juuri ennen turnauksen alkua ENCE ilmoitti, että Aleksi ”Aleksib” Virolainen siirtyy tapahtuman jälkeen sivuun joukkueen aktiivisesta kokoonpanosta. Virolaisen tilalle saapuu entinen mousesportsin pelaaja Miikka ”suNny” Kemppi.

Twista kertoi haastattelussa, että joukkueen sisäinen ilmapiiri on pysynyt kaikesta huolimatta hyvänä. ”En tuntenut mitään… On kuin mitään ei olisi tapahtumassa. Olen ylpeä siitä, että tyypit voivat hoitaa asian sillä tavalla”, valmentaja totesi.

Lisäksi Twista antoi osviittaa siitä, kenestä on mahdollisesti tulossa joukkueen uusi IGL (pelinsisäinen johtaja) Virolaisen tilalle. Valmentaja paljasti, että Aleksi ”allu” Jalli on jo aikaisemmin ottanut tuntuvaa roolia IGL:n roolissa, ja he ovat pallotelleet – tilanteen mukaan – vastuuta Virolaisen kanssa.

”--kaikki olettavat, että Aleksib on johtanut joukkoja kaiken aikaa, mutta asia ei ole niin. allu on auttanut Aleksia paljon, ja meillä on takana useita otteluita, joissa allu on itse asiassa ottanut ohjat–”, Twista kertoi.

Annetun lausunnon pohjalta on entistäkin todennäköisempää, että IGL:n rooli tulee tipahtamaan allun harteille. Voit käydä lukemassa koko haastattelun täältä.

ENCE voitti tänään Legends Stagen avausottelussa kazakstanilaisen AVANGAR-joukkueen tuloksella 16-5. Joukkue tarvitsee vielä kaksi voittoa noustakseen Major-turnauksen pudotuspeleihin.

LUE MYÖS: ENCE:llä loistava startti Berliinin Major-turnauksessa – Kazakstanilaiset kaatuivat ongelmitta

Lähde: HLTV.org, Kuva: Todd Gutierrez / Beyond The Summit


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.