ENCE kohtaa Heroicin tänään ja voitolla irtoaa paikka Showdownin finaaliin. Ongelmana on, että altavastaajan pitää kaataa jälleen tanskalaiset.

ENCE jahtaa paikkaa BLAST Premier Spring Final 2022 -turnaukseen ja perjantaina edessä seisoo Heroic. Showdownin alussa kaatui toinen tanskalainen joukkue Copenhagen Flames lukemin 2-1.

Perjantaina 17:30 alkavassa ottelussa ENCE on selvässä altavastaajan asemassa ja odotettavissa on tulikuumalle Heroicille finaalipaikka, mutta Marco ”Snappi” Pfeifferin joukko ei ole mikään heittopussi, joten mitä vain voi tapahtua.

ENCE

@ENCE
The show continues with the Semifinals!

🆚 @heroicgg
🕠 17:30 EEST / 16:30 CEST

#EZ4ENCE #BLASTPremier

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Heroic on voittanut viimeiset neljä (4) ottelua ja mukana on Natus Vinceren hoitaminen. Viimeisin voitto irtosi Showdownissa, kun Team NKT jäi 2-0 jalkoihin ja casper ”cadiaN” Møller loisti.

ENCE otteli täydet kartat turnauksen avausottelussa Copenhagen Flamesin kanssa. Vertigossa irtosi selvä 16-7 voitto, mutta Miragessa tanskalaiset olivat niskan päällä. Nico ”nicoodoz” Tamjid otti eniten tappoja, teki eniten damagea, sai AWP:n kanssa eniten tuhoa ja hoiti jopa entryissä eniten tappoja. Ratkaiseva kartta Ancient päättyi 16-9 ENCEn hyväksi ja Lotan ”Spinx” Giladi oli ensimmäisen kartan tavoin formissa.

Spinxin pitää antaa parastaan myös Heroicia vastaan jos altavastaaja haluaa napata finaalipaikan itselleen. Karttavalinta tulee olemaan kiinnostavaa katsottavaa, sillä tilastollisesti ENCEn parhaassa kartassa Nukessa Heroic on kuuden (6) pelin voittoputkessa. Luottaako ENCE useiden valintojen tavoin edelleen Mirageen vai tarjoaako esimerkiksi Ancient onnistumisia? Heroicille tarjolla on Vertigo, joka lukeutuu ENCEn heikkouksiin tilastollisesti.

HEROIC

@heroicgg
WIN QUARTER FINALS😏👊

We close it out 16-11 on Nuke. GGWP @NKT_Esports .

Semi-finals going live on Friday vs. ENCE😏

Jos twitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lue myös: CS-pelaaja avasi 91 000 laatikkoa – tässä lopputulos!

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!