ENCE jyräsi Astraliksen täysin IEM Fall -turnauksen välierissä! Tanskalaiset onnistuivat saamaan vain 11 kierrosta kahteen karttaan ja suomalainen organisaatio eteni turnauksen finaaliin.

Viimeinen matka kohti majoreita eli IEM Fall on edennyt loppuotteluihin. Välierissä lauantaina ENCE ja Astralis ottivat toisistaan mittaa ja voittajalle oli luvassa paikka turnauksen finaaliin.

Illan käynnisti tanskalaisten valitsema Nuke. ENCE aloitti ryöstöretken vahvasti voittamalla puolustuksessa jopa kymmenen kierrosta putkeen. Tanskalaiset eivät enää päässeet ylös maasta ja kartta päättyi 16-4.

Seuraavaksi luvassa oli ENCEn valitsema Ancient. Suomalainen organisaatio sai jälleen loistavan 8-0 alun ja 9-0 oli lähellä, mutta Astralis onnistui säästökierroksen voitossa Desert Eaglen laulaessa. Kuten edellisessä kartassa, niin ensimmäinen puolisko päättyi 12-3. Tanskalaiset voittivat toisen pistoolikierroksen ja pari kierrosta perään, mutta kartta meni ENCEn hyväksi lukemin 16-7.

Spinx

@SpinxCS2
Some solid cs from us and we beat @AstralisCS 2-0 so that means we are in the finalllll GJ team and of course gg to astralis it’s always pleasure to play against you
Tomorrow we have the final game against @NIPCS at 17:00 CEST

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

ENCE ja ruotsalainen Ninjas in Pyjamas ratkaisevat IEM Fall -turnauksen mestarin sunnuntaina kello 18:00. Voittaja saa 27,500 dollaria sekä 2500 RMR-pistettä. Toiselle tarjolla on 17,500 dollaria ja 2344 RMR-pistettä. Molemmat joukkueet ovat jo lunastaneet paikan Ruotsissa järjestettävään PGL Major -turnaukseen.

Astralis ja Team Vitality pelaavat pronssista sunnuntaina alkaen kello 20:30.