Counter-Striken uusi aikakausi on alkanut, kun ensimmäinen CS2:n suurturnaus on käynnistynyt, kun Sydneyssä pelataan arvostettu IEM-turnaus.

Suomalaisittain turnauksessa nähdään taas vahva suomalaisedustus, kun mukana nähdään ENCE sekä Aleksi ”Aleksib” Virolaisen NAVI ja Jimi ”Jimpphat” Salon MOUZ.

MOUZ ja ENCE ovat aloittaneet vahvasti voittaen molemmat ensimmäiset ottelunsa. MOUZ ja NAVI pelaavat A-lohkossa ja molemmat hoitivat avausottelunsa tyylillä. MOUZ kaatoi VERTEXin selvästi 13-2 ja NAVI kukisti Apeksin 13-9.

Joukkueet iskivät yhteen toisella kierroksella, jossa MOUZ oli vahvempi 2-1 ja varmisti samalla paikkansa pudotuspeleissä. NAVI puolestaan joutuu alempaan kaavioon, jossa se kohtaa seuraavaksi FaZe Clanin. MOUZ taistelee lohkovoitosta BetBoomia vastaan.

ENCE:n pelit B-lohkossa alkoivat voittoisasti, kun Lynn Vision kaatui 13-6. Toisella kierroksella ENCE sai vastaansa Fnaticin, jonka ENCE voitti tiukkojen vaiheiden jälkeen 2-1. Lohkon finaalissa ENCE saa vastaansa G2:n.

MOUZ ja ENCE taistelevat lohkovoitosta, joka toisi suoran paikan välieriin.

IEM Sydneyn voittajalle on tarjolla 100 000 dollarin palkintopotti sekä pääsylippu ensi vuoden Katowicen IEM-turnaukseen.