Ei sittenkään Valorantiin! CS-legenda GeT_RiGhT ilmoitti siirtyvänsä sisällöntuottajaksi

© Kuva: ESL

CS-legenda Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund on viimein virallistanut seuraavan siirtonsa, ilmoittaen eläköityvänsä ammattipelaamisesta ja siirtyvänsä täysipäiväiseksi sisällöntuottajaksi.

Christopher ”GeT_RiGhT” Alesundia pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaana CS-pelaajana. Hän lunasti maailman parhaan pelaajan tittelin peräkkäisinä vuosina 2013 ja 2014. Uralle mahtui myös kaksi maailman toiseksi parhaan pelaajan titteliä vuosina 2010 ja 2011.

Parhaiten 30-vuotias tähtipelaaja muistetaan e-urheiluorganisaatio Ninjas in Pyjamasin ikonisesta kokoonpanosta, joka dominoi kilpailullisen CS:GO:n alkuvuosia.

Kokoonpano oli pelin alkuaikoina pysäyttämätön, onnistuen saavuttamaan jopa 87 kartan voittoputken vuonna 2013. Joukkue jatkoi skenen dominoimista vielä vuonna 2014, voittamalla ESL One: Cologne 2014 Major -turnauksen.

Joukkueen suoritukset alkoivat kuitenkin ajan myötä laskea. GeT_RiGhT poistui kokoonpanosta viimein vuonna 2019, mutta ei ollut vielä valmis eläköitymään. Hän löytikin tämän jälkeen uuden kodin Dignitaksen riveistä, yhdessä ikonisen Ninjas in Pyjamas -kokoonpanon pelaajien kanssa.

Vaikka Dignitaksen entisistä Ninjoista koostuva kokoonpano oli täynnä loistavaa CS-talenttia, eivät suoritukset olleet organisaation haluamalla tasolla. Tämä johti GeT_RiGhTin syyskuiseen penkitykseen.

Tämän jälkeen, ilmoitti hän faneille olevan innoissaan seuraavasta askeleestaan, jonka hän on nyt vihdoin paljastanut.

GeT_RiGhT kertoi eläköitymisestään, sekä täysipäiväiseksi sisällöntuottajaksi siirtymisestään tammikuun 16. päivä omalla Twitch-kanavallaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ennen GeT_RiGhTin ilmoitusta, uskoivat monet 30-vuotiaan CS-tähden vaihtavan kilpailemaan Riot Gamesin FPS-peliin Valorant. Puheet siirrosta saivat alkunsa GeT_RiGTin julkaistua joulukuussa peliin viittaava video Twitterissä.

Tämä aiheutti hämmennystä myös BBC:n uutisissa, jossa GeT_RiGhT oli vieraana antamassa näkemyksensä koronaviruspandemian vaikutuksesta e-urheiluun, sillä häntä haastatellut reportteri kutsui tätä Valorant-ammattilaiseksi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ilmoituksen myötä, GeT_RiGhT vahvisti myös pysyvänsä jatkossakin Dignitaksen organisaatiossa, siirtyen nyt vain pelaajasta sisällöntuottajan rooliin.

Myöskään täysin nollista ei entisen CS-tähden tarvitse uutta uraansa aloittaa, sillä on hän striimannut jo vuosien ajan ammattipelaamisen ohella. Kirjoitushetkellä, on GeT_RiGhTin Twitch-kanavalla jo 581 000 seuraajaa.

GeT_RiGhT puhui Dignitaksen YouTube-kanavalle julkaistulla videolla sisällöntuottajaksi siirtymisestään:

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.