Dignitas on ilmoittanut penkittäneensä CS-veteraanit Christopher ”Get_RiGhT” Alesundin ja Richard ”Xizt” Landströmin organisaation CS:GO-kokoonpanosta huonojen tulosten takia.

Ruotsalaiskaksikko, jotka olivat pitkäaikaisia Ninjas in Pyjamasin ikonisen CS:GO-kokoonpanon pelaajia, penkitettiin nyt Dignitaksesta ”koska lähiaikaiset tulokset eivät ole yltäneet fanien odotusten tasolle,” kertoi organisaatio lausunnossaan. Dignitas sanoi ilmoittavansa uudet kokoonpanon pelaajat ensi viikon alussa.

GeT_RiGhT twiittasi myös itse asiaan koskien, kertoen pitävänsä Dignitaksen päätöstä oikeana, kertoen miettineensä myös itse tulevaisuuttaan pelaajana, sillä hän on kärsinyt pidemmän aikaa pelaamista haittaavista terveysongelmista käsiensä kanssa.

Myös Xizt twiittasi asiasta, kertoen ettei ole kokenut olevansa oma itsensä pitkään aikaan ja antavansa nyt itselleen mahdollisuuden miettiä seuraavaa askeltaan rauhassa.

Lue myös: SJK:n CS-joukkue matkustaa Tukholmaan 10 000 euron LAN-turnaukseen – mukana tiimejä kuten CPH Flames!

Christopher Alesund

@GeT_RiGhT
After a lot of back and forth between the team and I, we believe this is the correct decision. I have long been thinking about my path and along with my current health condition, it was clear that now was the time to make a change.

Dignitas

@dignitas

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuvat: StarLadder / DreamHack