EA panostaa FIFA 22:n uramuotoon ja tämä avaa mahdollisuuden perustaa oma seura. Career Mode -pelimuoto näyttää uudistuvan isommin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan.

EA ja erityisesti työntekijä Alex Constantinescu avasi suunnitelmia FIFA 22:n Career Mode -pelimuodon suhteen. Selvästi isoin lisäys on ”Create Your Club”, joka tuo heti ison lisän. Tämä antaa mahdollisuuden valita joukkueen nimen, kutsumanimen, logon, pelipaidat ja paljon muuta! Joukkueen liigan saa päättää itse, mutta samalla pitää korvata yksi joukkue, joka joutuu Rest of World -kategoriaan.

Joukkueen perustaminen tarkoittaa samalla sitä, että seura tarvitsee pelaajia. Tämän takia on lisätty Squad Builder -osa, jonka avulla generoidaan uusia pelaajia. Pelaaja saa itse päättää onko joukkue 1-5 tähteä, nuori vai vanha ja paljon seuralla on rahaa käytettävissä siirtoihin.

Asetuksissa pääsee säätämään tavoitteet seuralle. Youth Focused toimii kasvattajaseurana ja alimpana vaihtoehtona. Muut ovat Small Club, Football Giant ja Custom.

Näiden lisäksi myös pelaajaurat kokevat isomman muutoksen ja niihin pääset tutustumaan tarkemmin tästä.

FIFA 22 julkaistaan 1. lokakuuta.

Lue myös: FIFA-kauden huippu peruttiin – Suomi olisi ollut elokuussa kisoissa

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!