EA aikoo tulevana vuonna jatkaa Apex Legendsin kehittämistä, ja mainitsee myös pelin kehittämisen kilpapelaamisen näkökulmasta.

Electronic Artsin toimitusjohtaja Andrew Wilson antoi lausuntoja yhtiön tulevaisuutta koskien, ja mainitsi muun muassa Apex Legendsin kehittämisen. Wilsonin mukaan EA aikoo ”syventää pitkän aikavälin sijoitustaan peliin ja sen yhteisöön”.

Apex Legendsiin on jatkossakin Wilsonin mukaan jokaisen uuden kauden myötä luvassa lisää parannuksia ja uutta sisältöä. Pelin kehittäjillä, Respawn Entertainmentillä, on jo suunnitelmissa ja työn alla mittava määrä kaikkea uutta. Peli tulee laajenemaan mobiilille, ja muille uusille alustoille, sekä myös uusille maantieteellisille markkinoille.

LUE MYÖS: Apex Legendsissä jaettiin banneja Ranked-moodin porsaanreikää hyödyntäneille pelaajille

Erityistä mielenkiintoa herätti kuitenkin lausunnoissa mainittu Apex Legendsin kilpapelipuoli. Wilsonin mukaan EA tulee lähitulevaisuudessa käynnistämään jonkinlaisen Apex Legends kilpapeli-ohjelman. Vielä ei ole tietoa minkälaisesta kilpapelaamisesta tässä tulee olemaan kyse, mutta tarkempia yksityiskohtia on luvassa ilmeisesti pian.

Pelin tulevaisuutta koskevat kommentit sattuivat osumaan hyvään ajankohtaan, sillä peli saavutti ja ohitti juuri 70 miljoonan pelaajan rajapyykin. EA:n kommentit Apex Legendsistä ja myös monista muista yhtiön peleistä voi lukea virallisesta tiedotteesta.

Apex Legends

@PlayApex
Apex Legends has officially hit 70 Million players worldwide! We are constantly so humbled and thankful for all of your support. ❤

Kuva: Respawn Entertainment.