EA julkaisi virallista FIFA 22:n pelikuvaa ja kertoi samalla paljon tietoa tulevasta. Yksi kiinnostavista ilmoituksista koski laitapuolustajien metaa.

EA Sportsin rahasampo FIFA -videopelisarja jatkuu tuttuun tapaan, kun FIFA 22 julkaistaan lokakuussa. Tietoa ja viralliset trailerit on kuitenkin tarjottu faneille jo nyt.

Electronic Arts tuo Stadialle, Playstation 5:lle ja Xbox Series S/X:lle virtuaalijalkapallon mullistavan HyperMotion-teknologian. Autenttista jalkapalloilijan liikettä on ollut rakentamassa 22 ammattilaisjalkapalloilijaa.

Virallinen pelikuvatraileri kertoi pelin tähtäävän realistiseen jalkapalloon ja tekoälyn kehittävän systeemiä. Esimerkiksi puolustuslinjan pitäisi toimia paremmin, maalivahtien torjuntatyylejä on muutettu ja uusia animaatioita lisätty.

Otteluiden tunnelmiin on panostettu enemmän ja peliin on lisätty uusia kommentaattoreita. Pääset katsomaan videota tästä.

Videon lisäksi EA julkaisi pitkän tekstin kertoen muutoksista. Yksi kiinnostavista muutoksista liittyy puolustamiseen. Erityisesti FIFA 21 Ultimate Team -pelimuodossa metana on ollut laittaa laitapuolustajia keskuspuolustajien paikalle mm. nopeuden takia, mutta tämän pitäisi muuttua FIFA 22:n osalta. Teksti kertoo, että jos sijoittaa topparin paikalle jonkun, joka ei ole keskuspuolustaja, niin se tulee vaikuttamaan negatiivisesti heidän sijoittumiseen puolustuksessa.

Lue myös: Hoodyn Vodafone Giants voitti maratonottelun – ”Elämäni vaikein ottelu”

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!