Perjantapörinät on e-urheilu.orgin viikkokatsaus interwebtuaalisen todellisuuden viihdyttävimmistä löydöksistä ja uutisista.

E3-messut käynnistyvät ensi viikolla ja mukana on useita odotettuja nimikkeitä, joiden julkaisua odotetaan kärkkäänä kuin kissa kuumalla katolla. Yksi puhutuin peli, joka myös on kaikkein kryptisin tapaus, on Hideo Kojiman itsenäisen studion ensimäinen teos Death Stranding. Kojima on tullut tunnetuksi eteenkin ohjaamastaan Metal Gear -pelisarjasta.

Death Strandin on tapaus, josta tiedetään vielä harvinaisen vähän, eikä tilannetta auta yhtään harvinaisen sekavat trailerit:

Toinen tapaus on e-urheilun kannalta mielenkiintoisepi, eli kyseessä on Nintendon uusi Super Smah Bros Switchille. Voisiko Switchin suosio tuoda pelin isommille areenoille ja kerätä lisää pelaajia mittelemään keskenään?

Salamurhailun ystävät ovat varmasti mielissään päästessään kuulemaan lisää Assassin´s Creed: Odysseusta. Egyptin hiekkaisilta aavikoilta on ilmeisesti siirrytty hellaksen rannikoille:

Yksi kauan, siis hyvin kauan, odotettu teos on Disneyn ja Square Enixin yhteinen projekti Kingdom Hearts 3:

Last of Us: part II saattaa hyvin olla ilmestyttyään varsin potentiaalinen vuoden peli -ehdokas:

Näiden muutaan esierkin lisäksi tullaan toivottavasti kuulemaan myös muista peleistä, joita ovat esimerkiksi Call of Duty: Black Ops 4, Batlefield V, Fallout 76, Rage 2, Division 2 ja uudet Switchin Pokemmon-pelit.