DreamHack Masters Las Vegas turnaus saatiin päätökseen, ja turnauksen voittajaksi kohosi yksi tämän hetken kovimmista CS: GO joukkueista, Virtus.pro. Puolalainen joukkue nettosi turnausvoitostaan mukavan 200 000 dollarin palkintosumman.

MGM Arenalla pelatun turnauksen finaaliottelussa vastakkain olivat Virtus.pro, sekä brasilialainen SK Gaming. Finaaliottelu oli erittäin tiukka, ja SK onnistuikin viemään ensimmäisen kartan, Cobblestonen.

Toisena karttana nähtiin Train, jonka Virtus.pro vei varman oloisesti 16:11 ja ottelu siirtyi kolmanteen karttaan. Ottelun viimeinen kartta Mirage oli erittäin tiukka, ja varsinkin sen loppuvaiheilla nähtiin huikeita kierroksia, mm. Wiktor ”TaZ” Wojtasin vähintäänkin erikoinen 1 vs. 2 voitto:

Matkallaan finaaliotteluun puolalaiset voittivat semifinaaliotteluissa Astraliksen, joukkueen joka juuri voitti Virtus.pro:n nenän edestä vuoden ensimmäisen ELEAGUE Major turnauksen 29. tammikuuta. Tämän hetken maailman top 1. joukkueena pidetty Astralis onnistui voittamaan semifinaaliottelussa Virtus.pron voittamissa kartoissa yhteensä vain seitsemän kierrosta.

DreamHack turnauksen voitto oli Virtus.pro:n ensimmäinen voitto ja jo toinen finaaliesiintyminen vuodelle 2017. Näiltä osin Virtus.pro on tehnyt erittäin näyttävän lähdön tämän vuoden CS:GO turnauksiin!