Assembly Winter 2017 saatiin eilen päätökseen, dizLown voitettua finaaliottelu 2-0 Outlawsia vastaan.

Outlaws nousi Assembly Winter turnauksen finaaliotteluun oltuaan paras joukkue A lohkossa ja sen jälkeen voitettuaan iGame.com:n, sekä Planetkeyn pudotuspeleissä. Ranskalainen dizLown sen sijaan selvisi B lohkon toiseksi, ja sen jälkeen päihitti niin ikään ranskalaisen Vexedin, sekä Singularityn. Viimeisenä vastassa oli suomalainen yllätysjoukkue Rynnäkköviikset, joka oli vähällä nousta turnauksen finaaliin, mutta hävisi kuitenkin dizLown:lle.

Finaali ottelu alkoi aktiivipalveluksesta pois siirtyvällä Dust 2 kartalla, jonka dizLown vei erittäin helpon oloisesti. Paul “META” Moussajee ja Julien “PetitSkel” Marcantoni nousivat ottelun tärkeimmiksi pelaajaksi, ja he nostivat dizLown 16-6 voittoon.

Outlaws voitti seuraavan kartan eli Overpassin pistoolikierroksen, mutta epäonnistui seuraavalla kierroksella ja ottelu alkoi lipsua nopeasti dizLownin pussiin. Lambert “Lambert” Prigentin AWP taidot kantoivat dizLown:ia ensimmäisellä puoliskolla tämän huikean A pommipaikan puolustuksen takia. Toinen kartta eli Overpass päättyi lopulta 16-10, ja dizLown vei samalla koko ottelusarjan, sekä turnauksen ja voitti mukavat 8000 dollaria.

Lähde: HLTV.org