David Beckhamin esports-joukkue tiputti pelaajan ja kiinnitti hänet takaisin, mutta tulosta on tullut. Guild Esportsin Valorant-kokoonpanon tulevaisuus voi olla valoisa VCT-karsintojen tulosten perusteella.

Legendaarisen entisen jalkapalloilijan David Beckhamin esports-organisaatio Guild Esports laittoi kesäkuussa Valorant-kokoonpanon hauskaan tilanteeseen. 12. kesäkuuta organisaatio ilmoitti, että tiet erkanevat William ”draken” Sundinin kanssa. Draken oli kiitollinen ajastaan ja kertoi kehittyneen pelaajana sekä ihmisenä. Hän lisäsi loppuun pitävän kesä- ja heinäkuun lomaa, mutta on edelleen todella innostunut kilpailemaan ammattimaisesti.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Guild ilmoitti 26. kesäkuuta, että Draken on kiinnitetty takaisin pohdiskelujen jälkeen. Uudeksi pelaajaksi huhuiltiin ruotsalaista Benjamin ”Vicious” Guilottea, mutta tätä siirtoa ei tapahtunut.

He's back! 👀

Welcome (back) to the #GuildGang, @drakenCSGO! 🙌

#VCT next week, let's get it 💪

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Guild Esports pääsi vääntämään kuun alussa Euroopan Stage 3 Challengers 1 -vaiheen suljetuissa karsinnoissa ja tuloksena oli kaksi voittoa. Aluksi avoimissa karsinnoissa upeasti pelannut BK ROG Esports kaatui 2-0 ja sen jälkeen FunPlus Phoenix 2-1.

Tiensä Challengers 1 -vaiheseen Euroopasta ovat selvittäneet Guild Esportsin lisäksi Santeri ”Bonecold” Sassin Acend, Elias ”Jamppi” Olkkosen Team Liquid ja G2 Esports.

Guild Esports

  • Malkolm ”bonkar” Rench
  • Saif ”Sayf” Jibraeel
  • Yacine ”Yacine” Laghmari
  • Leo ”Leo” Jannesson
  • William ”draken” Sundin

Kuva: Dreamhack

Lue myös: Kaksinkertainen major-voittaja jätti CS:GO:n – Kingmaker Valorantiin

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!