Kanadalainen CS:GO-ammattilainen Damian ”daps” Steele on kertonut jättävänsä Gen.G:n.

Damian ”daps” Steele kertoi Twitter-tilillään perjantaina yllättävän uutisen, joka koskaa hänen tulevaisuuttaan. 27-vuotias päätti lopettaa jättäytyä Gen.G:n kokoonpanosta.

– Tänää yksi aikakausi elämässäni on ohi. Projekti Gen.G:n kanssa oli jatkoa sille, mitä yritin tehdä Cloud9:ssa. Vaikka emme olleet hullu joukkue, olen onnellinen, että pystyisemme saamaan pari voittoa/finaalia, pääsemään maailmanlistan sijalle 12 ja olemaan kilpailukykyinen kaikkien alueellamme pelaavien kanssa, Daps aloitti.

Daps kertoi postauksessaan useita syitä, jonka takia hän halusi lopettaa.

– Syy tähän päätöksen on syntynyt 3-4 kuukauden aikana ja se johtuu monista asioista tiimissä minä mukaan lukien, mutta major oli ainoa syy, mikä esti minua lähtemästä aiemmin.

Dapsin ja joukkueen mielipiteet eivät myöskään kohdanneet täysin. Hän halusi tehdä muutamia muutoksia peliin, mutta ”kaikki eivät olleet samaa mieltä”.

Myös koronavirus ja LAN-turnauksien puuttuminen on ollut dapsille liikaa. Varsinkin NA-joukkueet pelaavat pienessä ympyrässä samoja joukkueita vastaan päivästä toiseen, joka varmasti voi tuntua haastavalta pidemmän päälle.

Gen.G pelaa tällä hetkellä ESL Pro Leaguessa ja joukkue jatkaa samalla kokoonpanolla tämän turnauksen, jonka jälkeen daps jättää joukkueen.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.