Onko CS:GO-tapahtumia tällä hetkellä liikaa? Tuoreella Rivalryn YouTube-videolla ammattilaiset antoivat oman vastauksensa.

Vuonna 2020 on noussut isoksi puheenaiheiksi CS:GO-skenessä burnout ja fyysinen sekä henkinen jaksaminen. Turnauksia on todella paljon ja monet pelaajat ovat varmasti kovilla, sillä harjoittelu- ja kotipäiviä ei ole varmasti ainakaan kaikkien mielestä tarpeeksi.

RivalryCS:GO:n uudella videolla muun muassa Cloud9:n Özgür ”woxic” Eker, FURIAN Andrei ”arT” Piovezan ja Nordavindin Dennis ”dennis” Edman kertoivat oman mielipiteensä pinnalla olevaan kysymykseen.

Videosta yksi vastaus nousi ylitse muiden, kun FURIAN pelinsisäinen johtaja arT oli täysin eri mieltä kuin kaikki muut vastanneet ammattilaiset.

– Minun mielestäni ei ole liikaa CS:GO-turnauksia. Pelaan CS:sää joka päivä ja rakastan pelata turnauksia. Silloin, kun en ole turnauksessa, minulla on fiilis, että haluan pelata vain uudestaan.

Muut vastaajat olivat täysin sitä mieltä, että varsinkin nyt online-aikana turnauksia on aivan liikaa, jonka takia harjoitteluun ja lepoon ei jää tarpeaksi aikaa.

Katso CS:GO-ammattilaisten vastaukset alla olevalta videolta:

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.