Natus Vinceren CS:GO-tähti Oleksandr ”s1mple” Kostyliev bannattiin Twitchistä 30. lokakuuta. Banni on ukrainalaispelaajan neljäs.

Syyksi paljastui seksistisen sanan käyttö. Tapaus ei ole kuitenkaan niin mustavalkoinen miltä se saattaa ilman kontekstia kuulostaa ja pian banniensa jälkeen, kyseenalaisti s1mple Twitchin päätöstä Twitterissä.

– On hauskaa, että saan bannit aggressiosta henkilöä kohtaan, joka sanoo sanan ”Pidor” ja yrittää nimenomaisesti saada minut bannatuksi. Yritän tuomita hänet tästä ja sanoin kielletyn sanan vain koska suhtaudun siihen kielteisesti (juurikin sääntöjen takia), kertoi s1mple twiitissään.

Joka tapauksessa, on Twitch päätöksensä tehnyt, eikä porttikiellon pituutta tiedetä. S1mple-fanit joutuvat nyt siis etsimään jotain muuta katsottavaa, ukrainalaistähden suorittaessa tuomiotaan.

Sasha

@s1mpleO
It’s funny that I get banned for aggression towards a person that says the word "Pidor" and specifically tries to ban me on the platform and I try to condemn him for this and say the forbidden word because I have a negative attitude towards it (because of rules)

Lue myös: Vitality teki CS:GO-historiaa ensimmäisellä kesken ottelun pelaajavaihdolla!

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: ELEAGUE