Hyvin tunnettu CS:GO-selostaja Henry ”HenryG” Greer on joutunut kovien syytöksien alle, ex-tyttöystävä Kelly Jeanin twiitattua hänen hyväksikäyttäneen ja manipuloineen häntä.

Cosplay-taiteilija, Twitch-striimaaja, sekä Henry ”HenryG” Greerin ex-tyttöystävä Kelly Jean twiittasi kokemastaan hyväksikäytöstä sunnuntai-iltana.

Kellyn mukaan HenryG käytti suhteessa verbaalista, henkistä, sekä mentaalista väkivaltaa, sekä pakotti Kellyn seksiin ilman suostumusta.

Viimeinen tapahtui hänen mukaansa uuden vuoden aattona, parin poltettua ensin kannabista. Kelly kertoi TwitLonger kirjoituksessaan polttavansa vain harvoin, ja oli nyt päätynyt ottamaan vahingossa liikaa.

Tämän seurauksena oli häntä ruvennut huimaamaan, ja oli hän tuntenut olonsa epämukavaksi. Hän kertomuksensa mukaan teki Henrylle selväksi ettei halua harrastaa seksiä – koska on liian pilvessä – mutta Henry oli silti pakottanut itsensä Kellyn päälle.

Suhteessa oli jatkuvaa henkistä väkivaltaa

Kelly kertoi viestissään myös siitä, että Henry olisi useasti kertonut muille ihmisille Kellyllä olevan mielenterveysongelmia, joka ei ole totta. Kellyn mukaan Henry on myös useasti nolannut, huutanut ja haukkunut häntä julkisesti.

Henry on Kellyn mukaan tapaillut myös useita eri naisia heidän deittailunsa aikana. Tämä on asettanut Kellyn vaaraan saada sukupuolitauteja, sillä Henry ei käyttänyt ehkäisyä, eikä suostunut kertomaan kuinka monen naisen kanssa oli ollut.

Itse Kellyn ja Henryn suhde alkoi sillä, että Henry oli pettänyt edellistä kumppaniaan Kellyn kanssa. Kelly oli pakottanut Henryn kertomaan asiasta kumppanilleen, vaikka itse olisi hän halunnut salata asian.

Pitkän viestinsä lopussa Kelly kehottaa Henryä hankkimaan ammattiapua, jottei hän satuttaisi enää muita naisia.

Lue HenryG:n vastaus syytöksiin tästä: CS-selostaja Henry ”HenryG” Greer vastasi ex-tyttöystävänsä hyväksikäyttösyytteisiin

Kelly Jean

@kellyjeaaann
My ex Henry "HenryG" Greer, was verbally, emotionally & mentally abusive and had sex with me when I did not and could not consent: tl.gd/n_1sr9i71

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r