Vitalityn entinen pelinsisäinen johtaja, 24-vuotias Alex ”ALEX” McMeekin on solminut 1 650 000 dollarin arvoisen, kolmen vuoden pelaajasopimuksen organisaatio Cloud9:n kanssa. ALEX on ensimmäinen Cloud9:n kiinnittämä pelaaja, organisaation ilmoitettua myyvänsä vanha ja kasaavansa täysin uusi CS:GO-kokoonpano.

Lue lisää: HenryG ja kassad kasaavat Cloud9:lle uuden CS-kokoonpanon – aikovat palauttaa joukkueen maailmanlistan huipulle

24-vuotias tähtipelaaja liittyi Cloud9:n uuteen kokoonpanoon vain päivä Vitalityn penkiltä lähdettyään, jossa hän oli viettänyt edelliset kuusi kuukautta penkillä omasta tahdostaan, koettuaan jatkuvan turnauksien perässä matkustamisen liian raskaaksi. Tuoreissa haastatteluissaan, kertoi hän olevansa kuitenkin valmis tekemään näyttävän paluun pelikentille, jossa hän nyt todellakin onnistui.

Lue lisää: Shokkiyllätys! Alex ”ALEX” McMeekin erosi Vitalitystä – syynä jatkuva väsymys matkustamisen takia

Jäämme odottamaan lisätietoja seuraavista Cloud9:n pelaajakiinnityksistä. Jos Twitter huhuihin on uskominen, saattaa se hyvinkin olla vuoden 2014 Major -voittaja Fabien ”kioShiMa” Fiey.

Lue lisää: Cloud9:n CS:GO-joukkueen julkistus lähellä? KioShiMa julkaisi paljastavan kuvan

HenryG

@HenryGcsgo
Cloud9 Unleash the Colossus ☄

🔹Player: Alex 'ALEX' McMeekin

🔹Role: Captain / IGL / Rifler

🔹Contract length: 3 year deal (Starting 09/09/2020)

🔹Deal Value: $1,650,000

🔹Press: c9.gg/csgorb-alex-pr…

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Twitter / @ALEXCSGO