Cloud9:n CS:GO-joukkueen julkistus lähellä? KioShiMa julkaisi paljastavan kuvan

© Kuva: DreamHack

Cloud9:ssa on tapahtunut viime päivinä isoja muutoksia, mutta onko nyt nähtävissä se kaikista suurin?

Muutama päivä sitten Cloud9 julkisti kasaavansa CS:GO-joukkueensa uudestaan. Päivä sen jälkeen organisaation riveihin palkattiin arvostettu valmentaja Aleksandar ”kassad” Trifunović ja general manageriksi selostajan urastaan juuri eläköitynyt Henry ”HenryG” Gree.

Lue lisää: HenryG ja kassad kasaavat Cloud9:lle uuden CS-kokoonpanon – aikovat palauttaa joukkueen maailmanlistan huipulle

Tiistaina Hereticsin Fabien ”kioShiMa” Fiey julkaisi Twitter-tilillään kuvan, joka sai monet fanit yllättymään. Kuvassa ranskalaiskonkari poseeraa Cloud9:n paita päällään ja saatetekstissä luki: ”Kiitos kioshima”.

Cloud9 vastasi kaksinkertaisen major-voittajan twiittiin kuvalla, jossa organisaatio ilmoittaa signanneen kioshiman riveihin.

Molemmat kuvat ovat luultavasti ajalta, jolloin kioShiMa pelasi Cloud9:n riveissä vuosina 2018-19.

Soppaan hyppäsi mukaan vielä ilman joukkuetta oleva Alex ”ALEX” McMeekin, joka kertoi, että julkistusta oli täytynyt siirtää eteenpäin ettei hän olisi vuotanut tietoa, ja hän varmisti, että tämä on totta.

Kaikki näistä julkaisuista voi olla täyttä hölynpölyä, mutta tässähän olisi myös aika hyvät avaimet kovatasoiseen CS:GO-joukkueeseen, mikäli kioShima ja ALEX liittyisivät Cloud9:n riveihin.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.