Jälleen yksi koronaepidemian aiheuttama pettymys: Bren Esports ei pääse osallistumaan Berliinin LAN-turnaukseen matkustusrajoitteiden takia.

Tämän kauden viimeinen Masters 3 -turnaus pelataan Berliinissä syyskuussa, mutta filippiiniläinen Bren Esports joutui perumaan osallistumisensa, sillä joukkue ei pääse matkustamaan Saksaan. Syynä on tietenkin koronaepidemian aiheuttamat matkustusrajoitteet.

Valorantin toiseen kansainväliseen LAN-turnaukseen on osallistumassa 15 joukkuetta ympäri maailmaa. Joukkuemäärä oli 16, mutta Bren Esportsin tilalle ei oteta uutta joukkuetta ja D-lohko pelataan kolmen tiimin voimin, mutta formaatti muuttuu hieman. Jokainen tulee pelaamaan kaksi kertaa toista vastaan.

Kaakkois-Aasian karsintojen kärkijoukkue Bren Esports sai 175 VCT-pistettä ja se tarkoittaa, että X10 Esports lunasti paikan kauden huipentavaan VALORANT Champions -turnaukseen.

VALORANT Champions Tour

@ValorantEsports
An update on Bren Esports and #VALORANTMasters Berlin:

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

D-lohkossa pelaava G2 Esportsin Oscar ”mixwell” Cañellas Colocho toivoi Bren Esportsia turnaukseen, sillä hän haluaa kohdata heidät.

Heretics m1xwell

@Mixwell
#BringBRENtoBerlin

We want to play against them!

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Turnaus alkaa 10. syyskuuta ja Riot Games tekee kaikkensa, että Masters 3 päästään järjestämään turvallisesti.

Lue myös: Hulvaton tilanne: Almazerin hiiri hajosi kesken kierroksen – selvisi hengissä

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!