10.5. alkavan BLAST Pro Series Madridin otteluiden aikataulut ovat jo selvillä. Vielä saadaan kuitenkin jännittää karttavalintoja.

Ensimmäinen päivä aloitetaan kello 17:15 paras kolmesta -ottelulla jossa espanjalainen Movistar Riders kohtaa portugalilaisen Giantsin. Ottelun voittaja pääsee mukaan viiden joukkueen nippuun taistelemaan 125 000 dollarin pääpalkinnosta.

ENCEn osalta päivä alkaa vasta myöhemmin, noin 21:45 Suomen aikaa, ottelulla Natus Vincereä vastaan. Päivä jatkuu noin kello 23:15, jolloin vastaan asettuu ruotsalainen Ninjas in Pyjamas.

Lauantaina otteluputki jatkuu kello 16:00 ja tällöin vastustajana on Cloud9. Päivän toisessa ottelussa kello 17:20 vastassa on maailmanrankingin ykkönen, Astralis. Alkulohkon viimeisessä ottelussa ENCE ottelee vielä kotiyleisön kannatuksesta nauttivaa Movistar Ridersia tai Giantsia vastaan noin kello 18:40.

BLAST Pro Seriesin turnauksissa on pelattu aina Stand-off -ottelu ja niin pelataan Madridissakin. Tämä ottelu pelataan noin kello 20:00 ja lähes välittömästi tämän jälkeen pelataan turnauksen finaali. Finaali on paras kolmesta ottelu ja se pelataan noin kello 21:00 Suomen aikaa.

BLAST Premier 💥

@BLASTPremier
The Superheroes of Finland 🇫🇮

Will they be able to make their nation proud when venturing to Madrid? 🦸‍♂️

@ENCE

#NationalSuperheroDay #BLASTProSeries #Madrid