BLAST Pro Series Global Final tulee olemaan 4 kutsujoukkueen finaali. Lopputurnaukseen karsitaan BLAST Pro Series turnauksista saatavilla pisteillä.

BLAST Pro Series Global Final päättää BLAST Pro Series-kauden ryminällä: Seitsemän joukkuetta kilpailee seitsemässä BLAST-turnauksessa. Vain neljä tiimiä pääsee kuitenkin finaaleihin.

Global Final on BLAST-turnauksien loppuhuipentuma. Joukkueet loppuhuipentumaan valikoituvat BLAST-turnauksien onnistumien perusteella. Alla olevasta twiitistä voit katsoa tarkemmin pisteytyksen.

BLAST Premier 💥

@BLASTPremier

BLAST Premier 💥

@BLASTPremier
The teams will each play 5 BLAST Pro Series tournaments over the 2019 season, leaving room for qualifier teams and wild cards. In connection with each tournament, the BLAST season teams will compete for points as follows:
Global standings after BLAST Pro Series Sao Paulo, @astralisgg, @TeamLiquid and @NiPGaming taking the top 3 slots:

Finaali BLAST-joukkueiden mittelö

BLAST Pro Season -joukkueet ovat tiimejä, jotka on valittu etukäteen. Jokainen joukkue tulee pelaamaan vähintään viidessä eri BLAST-turnauksessa. Yksi paikka turnauksessa menee aina turnaukseen karsineelle joukkueelle tai vapaavalintaiselle ”villi kortti”-joukkueelle.

Pisteet menevät kuitenkin vain ja ainoastaan näille yllä nähtäville seitsemälle joukkueelle. Jos jokin muu joukkue saa pisteitä, (kuten esimerkiksi ENCE São Paulossa) eivät pisteet kuitenkaan siirry ”villi kortti”-joukkueelle. Vain BLAST-joukkueet voivat siis päästä Global Finalseihin.

Palkintopotissa huimat 500 000 dollaria

Finaalien koko palkintopotti on 500 000 dollaria, joka jaetaan neljän joukkueen kesken. Finaalin voittajalle on luvassa BLAST Pro Series palkinnon lisäksi hulppea 350 000 dollarin palkinto. Finaalit ovat joulukuussa 2019, mutta tarkempaa aikataulua ei vielä ole julkaistu.

Joona Loula

Nuori pojankloppi joka kirjoittaa ja elää pilke silmäkulmassa. Opiskelen media-alaa ja elämää, sekä haikailen nuoruusvuosien muistoja.