Astralis nousi eilen voittoon ECS Season 2 finaaleissa. Finaaliottelu OpTic:a vastaan päättyi selvin luvuin 2-0 Astraliksen hyväksi.

OpTic oli voittanut Astraliksen vain viikkoa aijemmin ELEAGUE Season 2:n finaaleissa, mutta tanskalaiset pääsivät iskemään takaisin heti seuraavassa turnauksessa. Astraliksen voitto Pohjois-Amerikkalaisesta OpTic:sta oli melko ylivoimainen, sillä kartat päättyvät 16-6 (Overpass) ja 16-11 (Train).

Turnausvoitto oli Astraliksen ensimmäinen offline-voitto, sitten joukkueen perustamisen. Tammikuussa perustetun joukkueen riveissä pelaavat tällä hetkellä Andreas ”Xyp9x” Højsleth, Peter ”dupreeh” Rothmann and Nicolai ”dev1ce” Reedtz, jotka voittivat Team SoloMid:säs useita palkintoja kaudella 2015.

Lokakuussa Astralis vaihtoi joukkueen in-game leaderin Finn ”karrigan” Andersen:sta Lukas ”gla1ve” Rossanderiin. Vaihdoksen jälkeen joukkue on onnistunut jokaisessa pelaamassaan ottelussa ylittämään itsensä. Astralis sijoittui sijoille 3-4. IEM Oaklandissa, sekä reilu viikko sitten ELEAGUEN toiselle sijalle. Tänä viikonloppuna joukkuetta kuitenkin onnisti, ja se sai hankittua itselleen ensimmäisen LAN kultamitalin.