Astralis otti Ranskassa järjestetystä turnauksesta kultaa sekä 100 000 dollarin voittopotin voitettuaan finaalissa NaVin tuloksin 2-0. Viitteitä ottelun lopputuloksesta saatiin jo heti ensimmäisessä kartassa, kun Navi ehti voittaa Nukessa vain neljä kierrosta. Infernossa joukkueet olivat tasaisempia, mutta se ei riittänyt kantamaan NaVia enää kolmanteen karttaan asti ja ottelu päättyi tanskalaisjuhliin.

Finaalipelin yksipuolinen tulos tuli kuitenkin hieman yllätyksenä, sillä välierissä molemmat finalistit vaikuttivat vahvoilta. Astralis tiputti Fnaticin 2-0 ja aiemmin samana päivänä NaVi oli lyönyt samat tulokset tauluun Gambitia vastaan. NaVi antoi lähtöpakit edellisenä päivänä puolivälierissä myös mousesportsille, jonka riveissä nähtiin turnauksen ainoa suomalaisedustaja, Miikka ”suNny” Kemppi.

Seuraava DreamHack Masters -tapahtuma on syksyllä Tukholmassa, mutta muun muassa Astralis, Fnatic sekä mousesports nähdään kuitenkin taas jo ensi viikolla Australiassa pelattavassa Intel Extreme Masters Sydney -turnauksessa. IEM Sydneyn palkintopontti on yhteensä 250 000 dollaria ja siitä lähtee kilpailemaan 16 joukkuetta.

DreamHack Masters Marseille 2018 tulokset
1. Astralis
2. Natus Vincere
3.-4. Gambit
Fnatic
5.-8. mousesports
Cloud9
FaZe
Ninjas in Pyjamas
9.-12. EnVyUs
SK Gaming
Renegades
Team Liquid
13.-16. G2 Esports
Valiance
TyLoo
Space Soldiers

Kuvalähde: dreamhack.com