Arctic Invitational -turnauksen katsojaluvut paljastettiin – myös pitsaa ja energiajuomia kului reippaasti

Suomen suurimmaksi e-urheilutapahtumaksi – ainakin palkintopotiltaan – noussut Arctic Invitational -turnaus näki viime viikonloppuna huipennuksensa, kun FURIA nousi tapahtuman mestariksi.

Nyt tapahtuman virallisella Twitter-tilillä on julkaistu tarkkoja tilastoja tilaisuuden onnistumisesta, ja esiin on nostettu pääasiassa eri striimien katsojalukuja. Arctic Invitationalin oma Twitch-kanava keräsi keskimäärin 7 832 katsojaa ruutujen ääreen, kun taas kaikki listan kanavat yhteen ynnättynä katsojia kertyi kokoon keskimäärin 11 470 kappaletta.

Lisäksi listauksessa on huomioitu syödyt pitsatpalat (1 500 kappaletta) sekä juodut Crazy Gamer -energiajuomat (1 887 kappaletta). Lopuksi erillisenä mainintana mukana on myös 231 olutta, joita yleisö tilasi – ilman erillistä lupaa – HAVU:n piikkiin.

LUE MYÖS: ”Vähän harmitti kun puoli Hartwall-areenaa joi HAVU:n piikkiin”, Arctic Invitational -turnauksen yleisö tilasi juomia HAVU:n laskuun

Harmillisesti tähän listaukseen ei ole kuitenkaan nostettu sitä kaikkein mielenkiintoisinta yksityiskohtaa, eli montako katsojaa lopulta saapui Hartwall-areenalle.