Hämmentävän paljon Nintendo Switchiä muistuttava laite oli esittelyssä CES 2020 -messuilla.

Alienware esitteli Concept UFO -nimellä kulkevasta uudesta laitteesta varhaisen prototyyppimallin. Kyseessä on Switchiä vahvasti mukaileva käsikonsoliratkaisu, mutta PC-raudalla ja Windows 10 käyttöjärjestelmällä.

ALIENWARE

@Alienware
We're always pushing what's possible in the realm of gaming. Introducing our newest gaming innovation, #ConceptUFO. Watch the official unveiling on Jan. 7 at 10 a.m. PST. #CES2020 dell.to/2ZUoNdz

Kahdeksan tuuman näytön molemmin puolin on Switchin lailla irti liukuvat erilliset ohjaimet. Ohjaimet voi liittää erilliseen välikappaleeseen, jolloin niitä voi käyttää normaalin peliohjaimen tapaan.

Dell ei paljastanut minkälaisia komponentteja UFOn sisältä tulee löytymään, mutta Windows 10:n myötä laite tulee tukemaan minkä tahansa PC-alustan pelejä. Käyttäjää ei siis ole lukittu vain esimerkiksi Steamin tai Epic Storen tarjontaan. Laitteen mukana tulee kuitenkin myös oma laukaisusovellus, jolla pystyy helposti käynnistämään minkä tahansa alustan kautta asennettuja pelejä.

Demo-mallissa oli mukana myös tukeva jalusta, ja laitteen takapuolelta näytti löytyvän liitännät sen kytkemiseen erilliseen näyttöön tai televisioon.

UFOn mahdollinen hinta ei ole vielä tiedossa, mutta Alienwaren tuntien kyseessä tuskin on halpa tuote. Myöskään julkaisupäivämäärää ei ole tiedossa, eikä sen suhteen kannata vielä alkaa pidättämään hengitystä.

 

Lähde: Dotesports.com.

Kuva: Alienware / Twitter.