Aleksib:n OG taipui Heroicille – penkillä istunut NBK- palasi pelikentille!

Aleksib:n OG taipui Heroicille, kun tanskalaiskokoonpano jatkoi voitokasta juoksuaan ESL Pro League 13 -turnauksen A-lohkossa.
© Kuva: BLAST

Aleksib:n OG taipui Heroicille, kun tanskalaiskokoonpano jatkoi voitokasta juoksuaan ESL Pro League 13 -turnauksen A-lohkossa.

OG:n penkillä istuva Nathan ”NBK-” Schmitt palasi peliservereille, kun OG:n varapelaajan toiminut Niko ”niko” Kristensen ei pystynyt osallistumaan otteluun eturistiriidan vuoksi, sillä nikolla on yhä sopimus Heroicin kanssa.

Lue lisää: OG varmisti: NBK- joukkueen penkille – hieman yli viikko löytää uusi pelaaja!

Ottelu aloitettiin OG:n valitsemalla Miragella. Joukkueen muutoksista näkyi selkeästi, että hyökkäyspuolen toteutukset olivat yksinkertaisia, eikä isompia ihmeellisyyksiä taktiikoissa näkynyt. Heroic piti pommipaikat varmasti lukossa, joka toi tanskalaisjoukkueelle 12 kierrosta ennen puoltenvaihtoa.

CT-puolelle siirtyessä OG:n ongelmat jatkuivat, eikä pommipaikat pysyneet lukossa Heroicin tulivoiman vuoksi. Heroic nappasi avauskartasta helpohkon 16-6-voiton.

Lue myös: HenryG avautui CS:GO-pelaajien palkoista – ”Yritämme luoda paremman pelinkentän ammattilaisille”

OG aloitti Heroicin valitseman Trainin todella vahvasti. Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtaman joukkueen puolustuspuoli oli alussa taivaallista, mutta tilanteessa 7-0, Heroic heräsi ja alkoi latomaan kierroksia taululle. Tanskalaisjoukkue onnistui huonon alun jälkeen silti nappamaan kuusi kierrosta, ennen kuin puolet vaihdettiin.

OG:n vahva CT-puoli toi joukkueelle itseluottamusta ja se nähtiin hyökkäyspuolella. Joukkue onnistui lopulta voittamaan kartan lukemin 16-10 ja tasoittamaan ottelun 1-1:een.

Ratkaisevana karttana nähtiin Overpass. Heroic aloitti CT-puolelta ja puoltenvaihtoon marssittiin tanskalaisten johtaessa lukemin 10-5. OG oli tekemättömän paikan edessä, kun tanskalaiset jatkoivat ryöpytystään ja onnistui nappaamaan Overpassista selvän 16-6-voiton.

Heroic vahvisti voitolla lohkon ykköspaikan ja jatkopaikan ESL Pro League 13 -turnauksessa. OG ja Jesse ”zehN” Linjalan tähdittämä FunPlus Phoenix taistelevat kolmannesta ja viimeisestä jatkopaikasta. Ottelu pelataan perjantaina kello 20.00 alkaen.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen täältä.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.