Aleksib:n OG taipui Heroicille, kun tanskalaiskokoonpano jatkoi voitokasta juoksuaan ESL Pro League 13 -turnauksen A-lohkossa.

OG:n penkillä istuva Nathan ”NBK-” Schmitt palasi peliservereille, kun OG:n varapelaajan toiminut Niko ”niko” Kristensen ei pystynyt osallistumaan otteluun eturistiriidan vuoksi, sillä nikolla on yhä sopimus Heroicin kanssa.

Lue lisää: OG varmisti: NBK- joukkueen penkille – hieman yli viikko löytää uusi pelaaja!

Ottelu aloitettiin OG:n valitsemalla Miragella. Joukkueen muutoksista näkyi selkeästi, että hyökkäyspuolen toteutukset olivat yksinkertaisia, eikä isompia ihmeellisyyksiä taktiikoissa näkynyt. Heroic piti pommipaikat varmasti lukossa, joka toi tanskalaisjoukkueelle 12 kierrosta ennen puoltenvaihtoa.

CT-puolelle siirtyessä OG:n ongelmat jatkuivat, eikä pommipaikat pysyneet lukossa Heroicin tulivoiman vuoksi. Heroic nappasi avauskartasta helpohkon 16-6-voiton.

Lue myös: HenryG avautui CS:GO-pelaajien palkoista – ”Yritämme luoda paremman pelinkentän ammattilaisille”

OG aloitti Heroicin valitseman Trainin todella vahvasti. Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtaman joukkueen puolustuspuoli oli alussa taivaallista, mutta tilanteessa 7-0, Heroic heräsi ja alkoi latomaan kierroksia taululle. Tanskalaisjoukkue onnistui huonon alun jälkeen silti nappamaan kuusi kierrosta, ennen kuin puolet vaihdettiin.

OG:n vahva CT-puoli toi joukkueelle itseluottamusta ja se nähtiin hyökkäyspuolella. Joukkue onnistui lopulta voittamaan kartan lukemin 16-10 ja tasoittamaan ottelun 1-1:een.

Ratkaisevana karttana nähtiin Overpass. Heroic aloitti CT-puolelta ja puoltenvaihtoon marssittiin tanskalaisten johtaessa lukemin 10-5. OG oli tekemättömän paikan edessä, kun tanskalaiset jatkoivat ryöpytystään ja onnistui nappaamaan Overpassista selvän 16-6-voiton.

Heroic vahvisti voitolla lohkon ykköspaikan ja jatkopaikan ESL Pro League 13 -turnauksessa. OG ja Jesse ”zehN” Linjalan tähdittämä FunPlus Phoenix taistelevat kolmannesta ja viimeisestä jatkopaikasta. Ottelu pelataan perjantaina kello 20.00 alkaen.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen täältä.

OG CS:GO

@OGcsgo
GGs to @heroicgg as they take Overpass and leave the series on top.

We are now 2-2 in ESL Pro League with a 5th and final series coming up tomorrow.

Thanks to @NBK for being such a professional.

#DreamOG

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.