Flashpoint 2 -turnaus jatkui OG:n osalta keskiviikkona, kun Aleksi ”Aleksib” Virolainen johtama joukkue kohtasi veitsi kurkulla Dignitaksen.

Miljoonaliigan pudotuspelit alkoivat OG:n osalta tiistaina, mutta kansainvälinen joukkue joutui taipumaan kovavireiselle MIBR:lle kartoin 2-1.

Dignitas lähti otteluun selvänä altavastaajana ja joukkue sai valita ottelun ensimmäisen kartan, joka oli Nuke. OG otti jälleen Infernon, jossa joukkue dominoi tiistaisessa ottelussa MIBRIä ja mahdolliseksi ratkaisijakartaksi jäi Train.

Alun tahmeuden jälkeen OG kipusi peliin

Nukessa OG aloitti hitaasti, joka näkyi puoltenvaihdon tuloksessa, kun Dignitas johti avauskarttaa lukemin 9-6. Pistoolikierroksen jälkeen OG näytti, että he ovat parempi joukkue ja kipusivat tasoihin ja ohi. Lopulta avauskartta kirjattiin OG:lle lukemin 16-14.

Infernossa OG meni jälleen omia menojaan, eikä Dignitaksella ollut mitään saumoja edes CT-puolelta. Puoltenvaihtoon marssittiin OG:n johtaessa lukemin 10-5 ja sama meno jatkui. Vain 26 kierroksen jälkeen OG keräsi kartta- ja otteluvoiton lukemin 16-5.

OG jatkaa matkaansa miljoonaliigan alemman kaavion alemmassa semifinaalissa, johon vastustaja saadaan ylemmästä kaaviosta. Puolestaan Dignitas koki jo toisen tappion pudotuspeleissä, joka tarkoittaa sitä, että matka Flashpoint 2 -turnauksessa on Dignitaksen puolesta ohi.

Ottelu pelataan kello 19.00 alkaen perjantaina.

OG Counter-Strike

@OGcsgo
Victory 🔥

Great showing from the boys after a slow start.

We move on in the lower bracket and it feeeels good!

GGs @dignitas.

#DreamOG #Flashpoint

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.