Torstai oli toivoa täynnä: Aleksi ”Aleksib” Virolaisen OG välieriin! Aleksib näytti taktiikoiden lisäksi loistavaa sijoittumistaan ruotsalaisia vastaan.

OG on ottanut ESL Pro League Season 14:n haltuun tyylillä. Torstaina joukkue voitti 2-1 ottelun, kun vastassa oli Ninjas in Pyjamas. Shahar ”flameZ” Shushan oli ottelun tähti 73 tapolla ja vain 49 kuolemalla.

Joukkueen pelinsisäinen johtaja Aleksi ”Aleksib” Virolainen oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen ja kuvaili sarjaa täydelliseksi Twitterissä.

Kaikki pyörähti käyntiin NiP:in valitsemalla Overpassilla. Joukkueet olivat muuten tasaisia, mutta 23-vuotias Fredrik ”REZ” Sterner toi 41 tapon suorituksella Ninjat voittoon. Aluksi OG meni 6-2 johtoon, jonka jälkeen NiP laittoi tilanteeksi 8-12. OG pääsi ensimmäisenä 15 kierrokseen, mutta ei saanut suljettua karttaa, jonka jälkeen NiP vei pelin jatkoilla lukemin 15-19.

Miragessa ruotsalainen Ninjas in Pyjamas sai peliin vahvan alun CT-puolella, mutta OG tuli takaa ohi 16-12 voittoon. Kartassa nähtiin Virolaiselta loistavaa taktista osaamista ja OG onnistui useamman kerran voittamaan kierrokset Aleksin puhumisen takia. Ottelun lopussa Aleksib väläytteli sijoittumistaan ja voitti kierroksen.

Ratkaiseva kartta Dust2 pisti ideat Ninjas in Pyjamasin pokaalikaapin täyttämisestä hetkeksi pölyttymään, sillä OG murskasi joukkueen 16-4. Tulos tarkoitti sitä, että NiP on ulkona turnauksesta ja OG jatkoi matkaansa välieriin.

OG kohtaa lauantaina Team Vitalityn, joka onnistui torstaina altavastaajana voittamaan Gambitin 2-0.