100 Thievesin pelaajan pelituoli varastettiin keskellä päivää – ”Hyvää joulua sinä tuntematon mies”

Entinen Call of Duty League -pro, nykyinen 100 Thievesin Warzone-pelaaja Thomas ”Tommey” Trewren joutui vastikään varkauden uhriksi, rötöstelijän vietyä hänen upouusi pelituolinsa keskellä päivää.

Joulukuun 5. päivä, Tommey jakoi Twitterissä turvakameratallenteen, jossa lava-autolla paikalle saapunut varas nappaa röyhkeästi hänelle toimitetun tuolin matkaansa.

”Siinä menee uusi tuolini. Lähetin kuvamateriaalin eteenpäin siinä toivossa, että voisimme tehdä asiasta ilmoituksen ja löytää varkaan, mutta hän oli hyvin suojautunut,” kertoi Tommey twiitissään.

”Hyvää joulua sinä tuntematon mies. Toivottavasti tuoli tuo sinulle paljon iloa,” hän jatkoi.

Tommey kertoi tuolin olleen toimitettu hänen asuttamansa Airbnb:n eteen, eikä kuljetuspalvelu ollut viitsinyt piilottaa suurta pakettia laisinkaan.

Tommey myös epäili, ettei hän ollut varkaan ainoa uhri. ”Jos katsot tarkasti, oli miehellä toinenkin paketti kyydissä. Tämä tarkoittaa, että hän ajaa tarkoituksella ympäriinsä ja varastaa useita paketteja,” Tommey pohdiskeli.

Varasta tuskin tullaan ikinä saamaan teostaan kiinni, sillä videomateriaalin huonon laadun vuoksi on rekisterikilvestä vaikea saada selvää. Tommeyn onneksi, tuolin lähettänyt yritys oli ymmärtänyt tilanteen ja lähettänyt hänelle uuden tuolin veloituksetta.

”Onneksi tuolin lähettänyt yritys oli todella mukava, ja vaikka tämä ei ollut heidän vikansa, lähettivät he minulle uuden tuolin,” Tommey kertoi.

Marraskuussa, uutisoimme myös useiden PlayStation 5 -ennakkotilaajien konsoleita päätyneen varkaiden käsiin, jossain kohtaa kuljetusketjua.

Lue lisää: PlayStation 5 -ennakkotilaajien konsoleita varastettu – toimitetuista pakkauksista löytynyt riisiä, kahvikone sekä lamppu

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Fnatic


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.