PlayStation 5 -ennakkotilaajien konsoleita varastettu – toimitetuista pakkauksista löytynyt riisiä, kahvikone sekä lamppu

Britannialaiset Amazonin asiakkaat ovat kertoneet sosiaalisessa mediassa heidän ennakkotilaamiensa PlayStation 5 -konsoleiden päätyneen varkaiden käsiin, jossain kohtaa kuljetusketjua.

Vaikka suurin osa onnekkaista PlayStation 5 -ennakkotilaajista sai konsolin kotiinsa ongelmitta, ei kaikilla ole käynyt yhtä hyvä tuuri. Lukuisia raportteja Britanniassa varastetuista, Amazonilta tilatuista konsoleista on noussut esiin sosiaalisessa mediassa.

Yksi varkauden uhriksi joutunut henkilö kertoi kuljetusauton pysähtyneen hänen kotinsa edessä, katsoneen auton takana olevaa PlayStation 5 -pakettia, merkannut sen toimitetuksi ja jatkaneen matkaansa.

Lukuisat muut Twitter ja Reddit -postaukset kertovat pakettien saapuneen perille, mutta avattuaan toimitetun pakkauksen, sisältä löytyneen muuta sälää konsolin sijasta. Pakkauksista on löytynyt esineitä kuten riisipussi, kahvikone, Himalajan suolalamppu, ilmafritti, Nerf-pyssy, sekä jalkojen hieromalaite. Monet kertoivat pakkauksien olleen selvästi kerran avattuja ja tämän jälkeen uudelleen suljettuja eri teipillä.

PlayStation 5:n ennakkotilausten alettua, myytiin kaikki konsolit loppuun ympäri maailmaa vain minuuteissa. Tämä on johtanut suureen määrään toisen käden jälleenmyyntiä, jossa konsoleista pyydetään jopa enemmän kuin tuplahintaa.

Luultavasti myös varastetut konsolit ovat päätyneet jälleenmyyntiin, varkaan yrittäessä tehdä nopeasti helppoa rahaa konsoleiden kovan kysynnän vuoksi. Suomessa vastaavia varkaustapauksia ei ole kuitenkaan raportoitu, vaikkakin useita jälleenmyyjiä netin kauppapaikoista kyllä löytyy.

Lue myös: Tubettaja hajotti PS5:n majoneesilla ja sirkkelillä – yritti sitten palauttaa konsolin

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Sony


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.