ZywOo valitsisi Devicen s1mplen sijasta vuoden pelaajaksi – ”Mitä Device tekee joukkueensa hyväksi, on aivan uskomatonta”

© Kuva: DreamHack

1pv.fr -sivusto kysyi lukuisilta ranskalaisilta CS:GO-pelaajilta kysymyksiä koskien vuoden 2020 parasta CS:GO-pelaajaa.

Sivuston artikkelissa mielenkiintoisemmaksi nousi Mathieu ”ZywOon” Herbautin valinta vuoden pelaajaksi.V

Fanit, mediat ja CS-yhteisö on jo ”päättänyt”, ketkä ovat TOP 2:ssa, mutta ZywOo nosti esimerkillisesti Astraliksen AWP-tähti Nicolai ”device” Reedtzin mukaan taistoon.

– Minulle Device on vuoden paras pelaaja, vaikka s1mple on edellä tilastojen suhteen. Se, mitä Device tekee joukkueensa hyväksi, on aivan uskomatonta, ZywOo kertoi 1pv.fr:lle.

ZywOon ja Devicen lisäksi ykköspaikasta taistelee kiistämättä Natus Vinceren Oleksandr ”s1mple” Kostyliev, joka esitetteli viime vuoden aikana jälleen huikeita suorituksiaan.

Astraliksen tähtipelaajan ero ZywOon ja s1mpleen on iso: Astralis on yhtenäinen joukkue, jossa pelaajat ovat suunnilleen samanarvoisia ja tasoisia. Joukkueen yhteinen sävel on niin hyvä, että sen myötä joukkue on saavuttanut niin paljon CS:n parissa. Device tuo joukkueelle valtavan yksilötaidon, mutta se ei nouse niin selvästi esille kuin esimerkiksi ZywOon ja s1mplen suoritukset omissa joukkueissaan.

Hyvänä esimerkkinä toimii se, että mikäli ZywOo ja s1mple eivät ole täydessä iskussa, on joukkueiden vaikea voittaa maailman parhaita CS:GO-joukkueita.

Nämä mainitsemat kolme pelaajaa ovat maailman parhaita CS:GO-pelaajia, mutta Device nousee esille hieman erilaisella tavalla, kuin ZywOo ja s1mple.

Vuoden paras pelaaja valitaan 20.01.2021 HLTV.org -sivuston toimesta. Sivusto julkaisee joka päivä yhden pelaajan 20. parhaasta ensimmäiseen asti.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.